Nedotakljiva sedma sila

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Bravo.

1577172194435.png

Pirc Musarjeva se je na njegove trditve odzvala z besedami, naj drugič dvigne pošto. "Tudi to ne drži. Šlo je za obdobje selitve sedeža podjetja na drugi naslov, pošto smo dvignili prepozno, vendar sodišče tega žal ni upoštevalo. Ampak kot rečeno, prišel bo čas za obnovo postopka," je še zapisal znani novinar.

To pa je izgovor. "Selili smo se, zato nismo dvigovali pošte".
:valjamse:

:cheer:A smem še jaz, ko me gre davkarija šlatat ? :cheer:

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Nisem čisto prepričan, da vem kaj si hotel povedati z naslovom teme.
Mogoče to, da "ne-naši" novinarji dobijo kdaj po-prstih medtem, ko NAŠI™ še vedno lahko pišejo kar želijo in se jim ne bo skrivil las na glavi(?).

• Všeč mi je
Reactions: cappy

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
kakšne teme naši ekstremni levičarji odpirajo medtem ko se jim velike zgodbe kar mimo peljejo in jih raje ignorirajo ali pa se skrijejo iz forumov za nekaj časa :aplauz::valjamse:

kaj bi mi normalni brez vas norčkov da bi nas zabavali :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Oakey

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
vas pa tale požar zelo zelo žuli, to se vam pa prav vidi na vsakem koraku.

boli a, ko en tračar nese celo družbenopolitično sceno(pisunčki po nareku) in nebroj "pravih" medijev :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Oakey in MrDaco
I

Izbrisan uporabnik #9334

kakšne teme naši ekstremni levičarji odpirajo medtem ko se jim velike zgodbe kar mimo peljejo in jih raje ignorirajo ali pa se skrijejo iz forumov za nekaj časa :aplauz::valjamse:

kaj bi mi normalni brez vas norčkov da bi nas zabavali :cheer:

Kdo je ekstremni levičar in kaj je ekstremni levičar?

A ti sploh veš ... se sploh zavedaš, kakšno škodo naredi takle neodgovoren pisun? Ki se na koncu neodgovorno skrije za lobijem sedme svetovne sile?

Kako hitro umazati človeka? Takole.
Kako ga potem oprati, ko ti dokažejo, da si neodgovorno klobasal in natolceval? Ga opereš kar takole - enostavno, na drugi strani Slo novic v dvovrstičnem opravičilu? :nigladek:

Osel, kronani osel! :nigladek:
Kaj je to "ekstremni levičar" ?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
"Skliceval se je na dokumente, ki so znani pod imenom udba.net. Skliceval se je tudi na centralno abecedno evidenco notranjega ministrstva iz časov komunističnega oblasti."

Pomeni da je bil en soimenjak v zaporu in je mislil, da je to trumpov tast?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Kdo je ekstremni levičar in kaj je ekstremni levičar?

A ti sploh veš ... se sploh zavedaš, kakšno škodo naredi takle neodgovoren pisun? Ki se na koncu neodgovorno skrije za lobijem sedme svetovne sile?

Kako hitro umazati človeka? Takole.
Kako ga potem oprati, ko ti dokažejo, da si neodgovorno klobasal in natolceval? Ga opereš kar takole - enostavno, na drugi strani Slo novic v dvovrstičnem opravičilu? :nigladek:

Osel, kronani osel! :nigladek:
Kaj je to "ekstremni levičar" ?

ekstremni levičar je domislica nasih desnicarjev. zdej ne vem, ampak 123 je zacel s tem precej tezit. pol so pa se drugi kopirali.

torej, ocitno je zmanjkalo zaljivk v slovenskem jeziku in so morali sestavit angleskega, kar je cudno, ker so tako zagrizeni tradicionalisti.

in ker se pri nas v politiki delimo na leve in desne, in ker je v anglescini levo "left", in ker je v anglescini prizadet "retard", je torej tak prevod besede zveze ekstremni levičar "prizadet levicar".

ampak nas mod/i se vedno trdi, da ta beseda, ali besedna zveza ni zaljivka, si jo poskusaj prevesti tako da ne bo zaljiva.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ekstremni levičar je domislica nasih desnicarjev. zdej ne vem, ampak 123 je zacel s tem precej tezit. pol so pa se drugi kopirali.

torej, ocitno je zmanjkalo zaljivk v slovenskem jeziku in so morali sestavit angleskega, kar je cudno, ker so tako zagrizeni tradicionalisti.

in ker se pri nas v politiki delimo na leve in desne, in ker je v anglescini levo "left", in ker je v anglescini prizadet "retard", je torej tak prevod besede zveze ekstremni levičar "prizadet levicar".

ampak nas mod/i se vedno trdi, da ta beseda, ali besedna zveza ni zaljivka, si jo poskusaj prevesti tako da ne bo zaljiva.
Torej lahko začnemo moda nazivati motard, si bo že prevedel tako, da ne bo žaljivo. :cool:

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Demz tako brihten a simple google searcha pa ne znaš uporabit?

drugače pa če bi oznaka bila napačna vas ne bi tako motila. kot kaže je nekaj na tej oznaki da nekatere tako moti. bi pa rekel da je to prej kontra na vse oznake katere se prilima samo da se kdo ne strinja z vami sedaj ste pa isto dobil je pa takoj jok.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
kaj? ce bi oznaka bila napacna, nebi motila? wtf?

ce ti nekdo rece, da si idiot, te ne moti, ker je napacna?

oznaka ki zali vedno moti. povsod. ne poznam primera, kjer zaljivka nebi nekoga motila.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Še vedno ne vem, kaj je ekstremni levičar. Tako .. po definiciji. Razumem pa, da naj bi bila neka žaljivka. Le za koga?
Vem pa, kaj je "komunist". Po definiciji. Zopet pa ne vem, kaj je to v današnjem žargonu, kjer ga uporabljate - zopet za neko žaljivko.

Dragi moji, "komunist" je tisti, ki se je zavestno odrekel vsake svoje lastnine in jo podaril na razpolago skupnosti, v kateri živi.
Jezus je tisti izvorni, prvi komunist, za katerega pisna zgodovina ve. :fredi: To je oni ... tisti Jezus :fredi: , tisti ekstremni levičar.

Toliko o žaljivkah, ki jih uporabljate, takole odgovorno ali pa neodgovorno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja, vazno da si ti tak angelcek. pravi vzor uporabnika ki si ga vsak forum zeli.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Aja, še tole, zelo bistveno : Po Jezusu samem zgodovina ne pozna praktično nobenega komunista, ki bi dejansko bil "komunist". Enkrat sem gledal nek ruski film, ko so prikazovali nekega udarnika, ki se je izčrpal do smrti, ravno skozi filozofijo komunizma. Ampak tisto je šlo bolj za norizem, ne za komunizem.

Tako da bi bilo prav se izražati bolj inteligentno, ker takole kot izvajate, je zelo "Suzična" metoda, torej idiotsko. Kontra učinek.

I

Izbrisan uporabnik #9334

endvatri , Ja, lahko ponovim. Dokazovati sploh ni treba. Kronani osel. Ali pa Konjoslav , iz izraza se točno vidi, koga slaviš.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
maš tam gumb prijavi, pa bo.

aja nebo, ker na Alterju so žaljivke dovoljene.