Nedosegljiv kljub polnemu signalu - iPhone 4s

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
edge ma sam tako funkcionalnost. za mene je edge ponesrecen poskus prehoda na umts :p

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kot sta že Jest in SJTV1 povedala, to da si na EDGE nedosegljiv ni stvar telefona temveč operaterja, medtem ko lahko na 3G normalno brskaš po neti in si hkrati dosegljiv...

Vedno pravim poskusi, predno pametujem.
1. Sem na Wi-fi, poženem pesmico na YT, se kličem iz drugega telefona: dosegljiv , posem zapavzirana
2. Izklopim Wi-fi, sem na 3G, poženem pesmico iz YT, se kličem z drugega telefona: dosegljiv , pesem zapavzirana
3. Izklopim 3G, sem na Edge, poženem pesmico iz YZ, se kličem z drugega telefona: dosegljiv , pesem zapavzirana
Omrežje Mobitel, klical sem iz T-2

Also, teorija o nedosegljivosti pri Edge povezavi se pri meni ni potrdila.

Kot si že sam ugotovil, omrežje Mobitel podpira hkrati dohodni klic in brskanje po spletu ko si na 2G....

Rad bi pa še dodal, da če si samo skonektan na net imaš pač aktivno povezavo in ne brskaš (paketki se ne prenašajo) bo šel klic normalno skozi (povezava gre na hold, Nokia to krasno pokaže), v kolikor pa v danem trenutku brskaš po spletu in uleti dohodni klic boš pa nedosegljiv, ampak še enkrat ponavljam: vse je odvisno od operaterja

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.604
2.419
113
Pomurje
ja za operaterja, če sem prav razumel. Že na nokiji 6230 je zadržalo povezavo in prevzelo klic (operater mobitel), zato se mi zdi sramota, da danes nekaj ne deluje tako kot je pred 10 leti

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sramota je tudi,da so pred desetimi leti baterije drzale po cel teden ali vec... Danes pa samo en ali dva dni .... Pa sramota je tudi da je bila pred desetimi subvencija taka, da si lahko za par evrov ( takrat se tolerjev) lahko kupil top telefone... Danes pa to stane vsaj pol zajamcene place... Pa sramota je tudi, da je bil pred desetimi leti liter goriva pol evra, danes pa je trikrat toliko ...
evil.gif

Eni znate pa res samo jamBrat...
hysterical-1.gif