Nebotičnik ljubljana

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Mali pa kosmat, a je kakšna podobnost med vama?
redface-1.gif

Drgač pa on topic: mene je res un vratar v obeh primerih obiska pospremil do dvigala in celo pritisnil gumb zame. Zdej to si lahk na več načinov razlagam.
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, da je tehničar. Pa ko te piči ne pozabiš kar nekaj časa.
cheer.gif

Jaz si to tudi razlagam na več načinov. Tam so 3 dvigala. Skrajni desni je za stanovalce in ni namenjen obiskovalcem kavarne. Prvi strah varnostika. Drugi strah varnostika je, da bi šla po stopnicah, ki so v spirali in ne bi vedela več kaj je dol in gor. Tretji strah varnostnika je ta, da tipke od dvigala ne delujejo, tako da ne veš v katerem nadstropju se sama zadeva nahaja, niti ne veš, če si "poklical" dvigalo. Varnostnik je pravilno ocenil, da si posebna. Job well done.
smile-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
A ni več kupleraja tam gor?
Se vidi, da se staram.
Še malo, pa si bom čoperja kupil in vsak dan gledal dnevnik.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Mah spizdite s temu housom povsod. Chill out mora bit jazz ne pa house...jebem, vam mater housovsko.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Mah spizdite s temu housom povsod. Chill out mora bit jazz ne pa house...jebem, vam mater housovsko.

+1

človek danes itak nima kam it v Ljubljani ... je pa vseeno pohvalno, da so v nebotičniku uspeli omejiti dostop nadležni klienteli, ki je praktično povsod drugod, samo še glasbo zamenjajo
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
[censored] ka nikamor ne morem it da bi u easy kkšn čaj spil, malo dobre muzike poslušal in malo zaplesal. IN nebotičnik je idealen za to

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Mja, sem bil enkrat gor, za nekaj časa bo dovolj. Spodaj je resda varnostnik, ki pa samo prijazno pozdravi. Dress code ni nihče omenjal (oblečen sem bil v kavbojke, pulover, športne čevlje).
Aja, gor sem šel po šihtu - okol štirih popoldan. Spodnji štuki so "nezanimivi". Kar je "kul", je sedenje na terasi. Fajn razgled, vendar tudi ob sončnem vremenu ni najbolj prijetno, saj precej piha. Tisto pleksi steklo ni za en organ vredno. Morda, če bi bilo za kak meter višje. Je pa res, da se na ta račun verjetno obrne več folka - več kot urco gor ne moreš sedet. Pomoje je najbolje, če sediš notri, na koncu pa en krog narediš, za turistični razgled.
Za cene ne bi vedel, kava, dve limonadi, sendvič in kos torte, 14 evrov če se ne motim...
Klijentela? Precej žensk. Pa turisti. Sem pa tja kaka družina s kričečimi froci. Ko smo bili mi gor, so ravno snemali prispevek za MTV. Glej prilogo.
Mislim pa, da mularije gor res ne bo. Po štengah se ne da priti (zaprt prehod), torej si obsojen na dvigalo, v katerega pride kakih 6 ljudi.
1018233-neboticnik.jpg

Priponke

• 1018233-neboticnik.jpg
    1018233-neboticnik.jpg
    60,7 KB · Ogledi: 177

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Vhod iz Štefanove, čisto pri Slovenski. Pa preden vstopiš, poglej gor, da ne dobiš kakšnega skakalca na glavo.

Nazadnje urejeno:

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ksz...

Sem bil ene 2x po odprtju. Dress code? Nikomur ni noben tezil je pa res, da nihce ni sel gor v kopalkah. Cene? Bi pricakoval da bodo visje, so pa povsem na ravni taksnih lokalov, ki dajo nekaj na imidž. Sem pil ze v drazjih lokalih z razgledom na steno. Edino motece je bilo premalo miz na terasi, poleti bi pac vsi bili zunaj pa rahel bum z obiskom je bil na zacetku. Neboticnik je nekaj povsem korektnega.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
A pozna kdo tega tipa levo od novinarke? Bi ga blo za kaksen zur za ponucat, kar obvlada sax in se en tip sta na eni modni reviji naredila hudo zvocno kuliso.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja letos na krku v Boi, je bilo dobro, ko so vrtili neki tehno (seveda komercialni), vmes pa uleti en s saxom in začne zraven spremljat... Ful dobro! Tega pri nas še ni, če se ne motim. Ampak pase pa ful skupaj, sax in tehno!

TB: ja očitno jazzisti niste tako razširjeni, da bi zarad nekaj vas odganjali večino. Mislim, da je house in kakšen easy tehno dosti bolj prebavljiv za vse okuse, kot pa tisti zoprni jazz. Ze dolgo se sprašujem, kaj folk vidi v jazz-u, ker se vidi, da nekateri res uživajo, vendar zaenkrat sem očitno premlad, da bi to začutil...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.180
1.260
113
43
Za jazz pa nikoli nisi premlad. Sej tud jaz en prenesem vsezga jazza. KKšn novejši lounge pa new age mi je dost beden. Sam starejšim je pa načeloma kul. Men gre na [censored] Gajo recmo ker so tm večinoma glasbeniki ki misljo da so najboljši

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Včeraj sem bil gor ponoči. Več ali manj prazno. Zamerili so se mi, ker so nam prodali flašo vodke, potem pa kar naenkrat nehali strežt...tako da nisi mogel dobiti ne soka ne redbulla. Nikakor. In potem kolega slavljenec teži natakarci, da mu pa njegovi spremljevalki nekaj prinese (btw, natakarca ga je še poznala z žurov)...in mu prinese konjak za 20 eur na kozarček. Medtem se je pa en kelnar slikal z Osenarco na terasi.
bonk.gif

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
268
34
28
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A pozna kdo tega tipa levo od novinarke? Bi ga blo za kaksen zur za ponucat, kar obvlada sax in se en tip sta na eni modni reviji naredila hudo zvocno kuliso.
Lovro Ravbar, saksofonist v skupini Leeloojamais. "Novinarka" na sliki pa je pevka v isti skupini (Lara).

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mi smo šli v petek, in ob 1.30 že zaprto. Očitno so tud folk ven vrgli, ker jih je pred vhodom kar nekaj stalo, in se mi je zdelo, kot da so izgubljeni, ker očitno niso pričakovali deportacije že ob 1.30...

prav tako me čudi, da je bil zaprt tudi As in Roxly. Na koncu vedno pride skelet prav.
smile-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.224
16.519
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

ejga... da ti ne bom kej reku...
rolleyes-1.gif