nebo nad novim mestom

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.859
2.154
113
Ob primerni temperaturi se to vidi tudi na tleh (-40 C in primerna vlaga). Za vsak let s škropljenjem dobimo 5 € dodatka, edino intervjuji za revijo Misteriji nam niso dovoljeni.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Tole špricajo vedno 1 dan pred oblačnostjo, dugače ne. Folk še zmeraj verjame, da je to od motorjev. Od motorjev je vidno takrat, ko ima letalo majhen repek za seboj in le ta izgine po 1-5 min, tile chemtraili pa ne izginejo po več ur oz se razširijo v meglico in tako je celo nebo v meglici, katero odbiva sončne žarke in se kao zemlja ne segreva toliko. Je pa baje zelo nevarno plučem, zato je verjetno vse "tajno" in uradno kao od motorjev
bonk.gif

Kaj si si pa ti špricnu?

Menda sedaj to tudi že po cestah počnejo, predvsem po Ljubljani, zato so na LPP namontirali novo tankštelo. Menda se megla ne bo dvignila tja do petih popoldne, ker bodo trole enga hudiča spuščale v zrak, menda kar strupena reč. Posledica bo, da bomo vsi postali apatični in bomo vzklikali hura, ko bo mimo pripeljal tovornjak s kurami.

Čist zares, sem na internetu prebral.

To je že Jankoviæ potresal s trolam neki, da ga vsi volijo
bonk.gif

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Ja, zanimiv link je. Prav pride, ko ob lepem vremenu dam možgane na off in z daljnogledom čakam kakšen A380 (nad mano je koridor Dubai -Paris oz. Zurich in na tej liniji so dnevno na sporedu) in se kaj...

Aha, je mogoče to tisti veliki štirimotorec, ki ga opažam vsak dan točno ob poldne nad našim krajem?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Glede na vozni red Emiratov najbrž kar je:

Class / Aircraft
EK0073

Sat 07 Apr 12 08:20 Dubai International Airport (DXB) 7hr 10min
Sat 07 Apr 12 13:30 Charles De Gaulle Airport (CDG)
0 Stops Economy
Airbus A380-800

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Če si nekje na relaciji Ormož-Lenart-MB ima okrog poldneva prelet EL AL Israel B747 - na relaciji Tel Aviv-NY (JFK).

edit: okrog Kamnika pa je Etihadov A340 linija Paris-Abu Dhabi. Mislim, da je tudi štirimotorec.

Nazadnje urejeno:

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Aha, siguren sem za Paris, da leti nad kurjo glavo redno. Nekako tudi za Ženevo, za Munchen pa - mogoče je bila kdaj nevihta, da so ga poslali preko kurje glave.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Če si nekje na relaciji Ormož-Lenart-MB ima okrog poldneva prelet EL AL Israel B747 - na relaciji Tel Aviv-NY (JFK).

edit: okrog Kamnika pa je Etihadov A340 linija Paris-Abu Dhabi. Mislim, da je tudi štirimotorec.

Jaz sem na zahodu države.
Sem pogledal na playback, pa vidim, da je to verjetno KLM-jev 747 iz Amsterdama v Nairobi.