ne najde nobenega dvb t programa

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
pozdravljeni

tv philips 32pfl5405 mi v Ljubljani ne najde nobenega digitalnega niti analognega programa. sem mislol da je problem v anteni, sel kupit novo sobno anteno z ojacevalnikom pa se vedno nic. tudi ce ga postavim ven ne nade nicesar. poizkusil se z spremninjanjem drzav v finsko, svedsko ... se vedno nic. kaj bi lahko bil vzrok?

p.s.: to se mi dogaja na dveh enakih tv-jih, enostavno ne najde nic programov...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
tudi ce rocno nastavim iskanje na 562MHz ne najde nicesar. imam na sumu na je na tvju neka nastavitev ki je ne najdem...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
Res noben ne ve kje bi bil problem? Nekako mi ni za čakati še cca 3 tedne da mi priklopijo optiko, tako da sem sedaj bret tv-ja ter interneta...

ales74

Fizikalc
3. nov 2012
475
38
28
okolica MB
imaš nastavljeno da ti išče na dvb-t ?

navodila klik

v letaku piše da je dvb-t podprt samo v izbranih državah
sprasujem se.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Če je podoben mojemu philipsu je možno, da si vtaknil anteno v napačno vtičnico, jaz sem enkrat vtaknil v digital audio out in pizdil. :D

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
vticnico ze pteveril, odnesel tv in anteno ven iz hise, ce slucajno ne bi naslo nic v hisi, pa se vedno nic. kaksna okvara dvomim da je, ker mi to delata 2 ista tvja. navpdila sem ze bral in naredim vse kpt pise... tole mi je cista uganka...

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.315
9.523
113
EU
Prvo, nimaš dobro priklopljen kabel v omarici antene (v dipolu).
Drugo, konektor koaksialne antene za v TV, nima pravega kontakta.
Tretje, nimaš pravega kabla.
Četrto, si vtaknil anenski vtikač na pravo mesto v TV-ju ?
Peto, si na TV-ju izbral iskanje programov prek zunanje antene (ne cable) ?
Šesto, malo je verjetno, da bi oba TV-ja bila zanič, nekaj verjetno narobe delaš.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.530
266
83
tudi sam sem siguren da nekaj narobe delam. tv ima samo en vtic za antenski kabel. fal sem iskanke dvbt. kupil novo sobno anteno, ker sem mislil da je stara zanic. vse sem ze probal, ne najee pa niti dvbt niti analognij programov... totej iskanje kanalov, slovenija (ali katerakoli druga drzaba), dvbt, podrobno iskanje. ne najde niti ce dam rocno iskanje tocno dolocene frekvence...

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Zemeljskih analognih programov ni več - so samo še DVB-T na kanalu 32 (osrednja Slovenija).