Ne morem vrjet

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
da še vedno pogrevamo te kurčeve bulmastife. Pa [censored] ti matrna a ne morte pustit da človek počiva v miru in njegovi psi. Pa jebeš to politiko pa korupcijo. Vsi vemo da je politika v ***** in ogromno korupcije ampak zaboga enih stvari pa res ni treba pogrevat. A ljudje v Sloveniji res ne poznajo časti? A smo res tako fuknen narod da živimo samo za trače in oprezanje za sosedi. [censored] ne morem it srat da nebi en omenil Dimičeve al kaj? Če bom dobil službo v JU bodo rekl da je to deda zrihtu ker je pač "leva" oblast? A morte v vsaki stvari vidit zarote in slabe stvari? Jebeš narod takih zajebancov.

467716-post_slo.gif
a vidva podpirata mučenje živali al ka vama je ?
stupid-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
da še vedno pogrevamo te kurčeve bulmastife. Pa [censored] ti matrna a ne morte pustit da človek počiva v miru in njegovi psi. Pa jebeš to politiko pa korupcijo. Vsi vemo da je politika v ***** in ogromno korupcije ampak zaboga enih stvari pa res ni treba pogrevat. A ljudje v Sloveniji res ne poznajo časti? A smo res tako fuknen narod da živimo samo za trače in oprezanje za sosedi. [censored] ne morem it srat da nebi en omenil Dimičeve al kaj? Če bom dobil službo v JU bodo rekl da je to deda zrihtu ker je pač "leva" oblast? A morte v vsaki stvari vidit zarote in slabe stvari? Jebeš narod takih zajebancov.
Dokaz, da so levaki totalno nesposobni pri brisanju dokazov za sabo, bolj ko tlačijo pod tepih, bolj na drugem koncu ven tišči, veš v 60 letih se je pod tepihom preveč nabralo, pa tem braniacom nikakor ni jasno, da ne gre nič več odspod. Drugače pa ne razumem "ljudi", če vam lahko sploh tako rečem, ki poskušajo eklatantno dokazane svinjarije, nekako spreobrnit v nekaj lepega in normalnega, to kaže na vašo lastno pokvarjeno in sprvrženo bit!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
MA model boli me [censored] za levake, ki jih imamo. Mene samo moti da je tok prahu zaradi nekoga ki so ga ubili lastni psi. A jih je zlorabljal pa ni naša stvar ampak njegova in stvar sodnega organa. Mi se pa vsi gremo za sodnike in izvedence. Jst si ga drkam na lezbo erotične filme. A je to tvoja stvar? Ne! In če tzo dela Pahor ali Janša je tudi njegova stvar in ne moja. Ampak Slovenci moramo itak vse vedit kaj sosedi delajo. Kaj ap ti veš? Mogoče je pa od Erjavca pes kaj več kot le prijatelj!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Dokaz, da so levaki totalno nesposobni pri brisanju dokazov za sabo, bolj ko tlačijo pod tepih, bolj na drugem koncu ven tišči, veš v 60 letih se je pod tepihom preveč nabralo, pa tem braniacom nikakor ni jasno, da ne gre nič več odspod.

To pa zato, ker se ne zgledujejo po "desnakih" iz ZDA, Italije, Francije....

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
MA model boli me [censored] za levake, ki jih imamo. Mene samo moti da je tok prahu zaradi nekoga ki so ga ubili lastni psi. A jih je zlorabljal pa ni naša stvar ampak njegova in stvar sodnega organa. Mi se pa vsi gremo za sodnike in izvedence. Jst si ga drkam na lezbo erotične filme. A je to tvoja stvar? Ne! In če tzo dela Pahor ali Janša je tudi njegova stvar in ne moja. Ampak Slovenci moramo itak vse vedit kaj sosedi delajo. Kaj ap ti veš? Mogoče je pa od Erjavca pes kaj več kot le prijatelj!
Tebi pa pri vsej zadevi okrog teh psov ni popolnoma nič jasno ane, se kar nekaj oglašaš čeprav se ti tudi sanja ne o čem se sploh gre, ti se kar xxx strani drži, če niso še te prezahtevne zate.

Aja pa zadnjič si se ti hvalil da si froca pridelal, mar ne? No, ko mu ga bo nekdo noter tišal, nas ostale to ne bo brigalo, saj bo to pedofilova stvar!
stupid-1.gif

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Dokaz, da so levaki totalno nesposobni pri brisanju dokazov za sabo, bolj ko tlačijo pod tepih, bolj na drugem koncu ven tišči, veš v 60 letih se je pod tepihom preveč nabralo, pa tem braniacom nikakor ni jasno, da ne gre nič več odspod.

To pa zato, ker se ne zgledujejo po "desnakih" iz ZDA, Italije, Francije....
Ti ki jih naštevaš našim do gležnjev ne sežejo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Tebi pa pri vsej zadevi okrog teh psov ni popolnoma nič jasno ane, se kar nekaj oglašaš čeprav se ti tudi sanja ne o čem se sploh gre, ti se kar xxx strani drži, če niso še te prezahtevne zate.

Aja pa zadnjič si se ti hvalil da si froca pridelal, mar ne? No, ko mu ga bo nekdo noter tišal, nas ostale to ne bo brigalo, saj bo to pedofilova stvar!
stupid-1.gif

Mislim da si ti tisti ki ne dojame kaj hočm povedat. To da me obtožuješ da bom mučil svojega otroka je pa totalno neprimerno.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:

stupid-1.gif
Mislim da si ti tisti ki ne dojame kaj hočm povedat. To da me obtožuješ da bom mučil svojega otroka je pa totalno neprimerno.
Zdaj, če si se prepoznal v tistem rdečem zaimku, ti jaz ne morem pomagat.
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.524
7.734
113
oba sta povsem zgresila point. Nihce se ne ukvarja z mucenjem zivali ampak z dvema vprasanjema:

1. Zakaj policija ni obvescala DT obvescala pa je ministrico za notranje zadeve

2. Zakaj nihce ne preiskuje koruptivnih ravnanj pri vracanju psov oz. Zakaj so nekatere osebe v tej preiskavi izvzete.

To da mediji pac zgodbo napihujejo z podatki ki kazejo na zlorabo psov pa je zelja po vecji branosti portalov/casnikov.

Namrec tudi ce je slo za mucenje zivali (osebno mislim da je slo) potem je storilec mrtev in pregon ni mozen. Ali je bil zraven kak sostorilec pa nikoli ne bomo vedeli zaradi napak pri postopkih. Eden izmed teh pa je ze omenjeno neobvescanje ODT

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Kej se buniš ... jas sen za to, ka pokličemo bin ladna pa ima da zravna parlament z vseme gnilime politike ... to pa so tak vsi ...

PS:

Od enega poslušalca na Radio Ptuj v oddaji Povejte svoje mnenje - Tema: Kaj menite o naši vladi? :
Klicatelj: "Čujte vi tam, jaz bi rad povedal za tega Pahorja ..."
Voditeljica: "Čujte vi tam, najprej se je potrebno predstavit, a ne Marjan?"
Klicatelj: "Ja, ... Ampak, ta gnili pahor z gnilo vlado, v gnili politiki, se je očitno pozabil opravičiti svojim staršem!"
Voditeljica: "(smeh) Zakaj se je pozabil, gospod?"
Klicatelj: "Da sta ga sploh na svet spravla!"
Voditeljica: "Gospod, lepo prosim, da se držite današnje teme."
... in konec klica ...
smile-1.gif

Tiste, ki poslušate Radio Ptuj, pa oddajo Povejte svoje mnenje, ste verjetno to slišali - To je bilo, ko je tisti dan minevalo (KOMAJ!) 2 leti vladavine Pahorja ... Klicatelj je pa bil stalen poslušalec v vročih temah, Tisti ki to oddajo poslušate, veste o kom govorim.
smile-1.gif

Marjan, če bereš - Ti si zakon!!

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Jaz nisem čisto nič zgrešil pointa, ker je problem ravno v tem o čemer pišeš, kar pa goba ne zmore razumeti, pa če se ne bi našel tisti pogumni policaj ali kdorkoli je že bil, da je dal sliko v javnost, bi bil konec zgodbe tak da so podivjani psi raztrgali lastnika brez vzroka.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
[censored] si ti kmet model. V čem bi bila pa potem razlika? Zdej se samo naslajaš nad dejstvom da jih je zlorabljal. Meni osebno tega podatka ni treba vedit. Vrjamm pa, da je prišlo do koruptivnih zadev pri temu primeru ampak to ni kaj ti jaz hočm povedat. bom z veliko napisal:
NE VIDIM RAZLOGA ZAKAJ MORAMO VSI VEDIT DA JE ZLORABLJAL PSE! KOGA TO BRIGA! ČE JIH TEPEŠ ALI PA POSILJUJEŠ Z DILDOTI JE ČIST ISTO: MUČENJE ŽIVALI!

@Apollo - res je kot si ti napisal in hotel sm povedat da so naši mediji poden in ljudje smo tisti ki ustvarjamo medije.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
NE VIDIM RAZLOGA ZAKAJ MORAMO VSI VEDIT DA JE ZLORABLJAL PSE! KOGA TO BRIGA! ČE JIH TEPEŠ ALI PA POSILJUJEŠ Z DILDOTI JE ČIST ISTO: MUČENJE ŽIVALI!
Iz istega razloga kot sem ti ga zgoraj z rdečo napisal, samo tebi niti največji bager s čekičem ne bi tega zabil v trdo betico.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
Aha takrat boš tudi hotel vedeti kdo je mojega sina v rito pikal? Zdej si pa res že na meji.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.142
588
113
tam ko se terc po tori rola
Zdaj je pa že mene tudi začelo ornk zanimati. Toliko direktnih dokazov, pa nekako ''ne morejo'' z gotovostjo reči, da so bili psi zlorabljani... Če bi to bil en navaden državljan, bi že zdavnaj vedeli vse. Ker pa je vpletena elita, je pa nekako tiho vse skupaj.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Aha takrat boš tudi hotel vedeti kdo je mojega sina v rito pikal? Zdej si pa res že na meji.
Zadnja replika tebi, ker bi se bolj pametno lahko dejansko z gobo pomenil, kot pa s tabo, lej jaz ti želim, da ko ti bo nekdo otroka pikal, za to ne bo nikoli nihče zvedel, ne ti, ne policija, ne javnost, ne sosed, bo ostalo v intmi pedofila, ker je to samo njegova stvar, a bo vredu.
Point vsega je, da je tista slika povzročila, da so novinarji začeli brskat in so prišli do zanimivih odkritij, kako poslujejo vodilni ljudje v državi mimo vseh zakonov, posledica pa je, da je to po javnomnenjskih raziskavah to marsikomu odprlo oči, žalostno je le to, da zaenkrat ni nobene pametne alternative, kar pa ne pomeni, da bo ta golazen ostala na oblasti še nadaljnih 60 let. Če pa slike ne bi bilo, bi pa dohtarco pač enostavno kap oni bi pa naprej bolj mirno harali, kot pa to delajo zdaj.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Zdaj je pa že mene tudi začelo ornk zanimati. Toliko direktnih dokazov, pa nekako ''ne morejo'' z gotovostjo reči, da so bili psi zlorabljani... Če bi to bil en navaden državljan, bi že zdavnaj vedeli vse. Ker pa je vpletena elita, je pa nekako tiho vse skupaj.

Zakaj bi pa morali vedeti?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Zadnja replika tebi, ker bi se bolj pametno lahko dejansko z gobo pomenil, kot pa s tabo, lej jaz ti želim, da ko ti bo nekdo otroka pikal, za to ne bo nikoli nihče zvedel, ne ti, ne policija, ne javnost, ne sosed, bo ostalo v intmi pedofila, ker je to samo njegova stvar, a bo vredu.
Point vsega je, da je tista slika povzročila, da so novinarji začeli brskat in so prišli do zanimivih odkritij, kako poslujejo vodilni ljudje v državi mimo vseh zakonov, posledica pa je, da je to po javnomnenjskih raziskavah to marsikomu odprlo oči, žalostno je le to, da zaenkrat ni nobene pametne alternative, kar pa ne pomeni, da bo ta golazen ostala na oblasti še nadaljnih 60 let. Če pa slike ne bi bilo, bi pa dohtarco pač enostavno kap oni bi pa naprej bolj mirno harali, kot pa to delajo zdaj.

Ja pa ne govorim jaz o tem kaj so odkril. Jaz ti samo pravim da ni človeško da nekega človeka posthumno tako po zobeh vlačmo a štekaš. Sem že povedal da mi j čist jasno da so mutni posli vmes a mene osebno res ne zanima kaj se je dogajalo. Nej to preiskuje policija. A ti veš koliko psov se vrne v roke lastnikov pa čeprov se nebi smelo pa mi za to nevemo? Ampak ker je bil on zdravnik od veliko politikov ga je treba pa po zobeh vlačt in ga žalit še dolgo po tem ko je mrtev.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.605
5.682
113
Heheh kot sm že 1x napisal.....problem nekako še zaznaš.......razumeš ga pa v 90% NIKOLI
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.276
1.301
113
43
Glej problem sm zaznal in ga razumem sam v TEJ TEMI ne govorimo o temu a štekate ljudje.