koliko pastarat?Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sej bo no
Saj mi že siva brada raste
koliko pastarat?Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
sej bo no
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Od kdaj je pa definicija divje lahka
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ma bemti dece...vi pa res ne veste kaj bi radi,..ful si želite divjo bejbo, k jo dobite spet niste zadovoljni, ker bi eno k jo morte vi non stop kurit,..ma zmešani ste k kurji drek
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Ma bemti dece...vi pa res ne veste kaj bi radi,..ful si želite divjo bejbo, k jo dobite spet niste zadovoljni, ker bi eno k jo morte vi non stop kurit,..ma zmešani ste k kurji drek
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
ta je pa res dobra
in ponavad pride vn, da si ženske zmišljujemo, pa da ne vemo kaj bi rade
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Nobena ni rekla, da smo brez napak,..pa tud tistega ne bi napisala, če se ne bi tok ponavljalo, da ženske nimamo pojma kaj bi rade....moški očitno tudi ne
Citat:
Uporabnik sad pravi:
In še glede 26 let. Jaz sem svojo ženo spoznal pri 27-ih, sedaj pri 30-ih sva povila prvo punčko.
Citat:
Ej, ena od teh, ko sem jih spoznal je semizdi celo nimfomanka, ker mi kuj nekaj o seksu nonstop govori sma zmenjena za jutri zvečer-bomo vidli kak bo...poročam(če bo htela tudi z fotkami) hehe
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Divja : ne sprašuje, prime za tiča, preden se zaveš, ga ima že v ustih,..., preden ugotoviš, da si horny, si že enkrat zamenjal pozo.