Ne morem naložit XP-jev!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Naredim format, potem se inštalirajo windowsi, računalnik se ob 100% ponovno zažene in se normalno priklopi na stare windowse, tudi podatki na C: so taki kot so bili. Naredil sem oba formata, menjal dvojne windowse, pa nič.

Any ideas?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Zdaj je čudežno šlo. Pa sem prej tudi izbrisal particijo in jo še enkrat naredil + formatiral.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To zato ker sem ti jaz napisal, da to naredi. It's magic!
grin1.gif

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Malo bi si sposodil temo, imam namreč enak problem:

Na računalnik, kjer imam instalirane nelegalne XP bi rad instaliral legalne. Torej, CD imam, ga vstavim potem mi napiše kaj bi rad naredil > install Windows XP > Upgrade. Potem kopira neke fajle, se ugasne za Restart, potem pa se ne zažene več. Pristane na črnem ekranu, v zgornjem levem kotu utripa _ znak. In čaka ... na ne vem kaj.

Kaj mi je narediti? Dam še kakšen podatek za boljše razumevanje situacije?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
suicidal: ti daš cd notri ko si v xpjih. Daj cd notri in reštartaj mašino, da ti zažene setup iz cdja predno se xpji štartajo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.406
5.657
113
Kaj pa ko ti napiše can`t reboot from CD....insert system disk.....kako to rešiš? Na 3,5HDD disketo sistemske datoteke?

suicidal

Pripravnik
22. jul 2007
600
1
16
Center
Aha, potem še ta podatek manjka:

v Restartu mi napiše naj izberem med:
- Windows XP Professional
- Windows XP Professional Setup

Če se odločim za prvo, se zažene normalno, če pa drugo mi rata tist črn zaslon z utripajočim _ znakom in se potem ne zgodi nič. No ja, vsaj 20 minut ne. CD je notri, vendar se ne vrti, se pravi da računalnik ga najbrž ne uporablja.

@Kamele0N:
ne pride do tega sploh.

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.657
113
O pride pride......XP delu normalno......hotu prklučt na sistem še en dodaten 40GB disk k ga mam....in od takrt naprej je čist žašteku...še z XP cdjem se ne zažene!

Ja pa na obeh diskih so bli XPji....sam sm tega naknadno gor prkluču kot slave!

Kamele0N

23. jul 2008
42.406
5.657
113
bo stestirano.....sj ctrl + alt + del sm že dau pa pršu v nastavitve sam tm ni blo opcije boot from CD

Bom še to probu!