ne morem izbrisati particije c (win xp)???

rotvajler

Pripravnik
7. mar 2011
173
20
18
sem downloadal ultimate boot cd, ga vstavil v cdrom, zagnal, in zažene na prvo stran, vendar se niti s kurzorjem ne morem premikat gor/dol da bi izbral kakšno varjanto.. Se mi pa zažene active boot cd, in se nainštalira win ozadje.. Kako pa bi rešil svoj problem, pa mi še ni jasno. Ima kdo kakšno idejo?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Glej, ce ti tipkovnica niti v drugem poskusu ne dela, je to znak iz nebes, da to pocetje ni zate. Najdi nekoga, ki zna brati navodila in naj on opravi namesto tebe, pa ne sekiraj se prevec zaradi svoje nesposobnosti - najbrz si tudi zob ne pulis/popravljas sam.

Nazadnje uredil moderator:

zzz333

Pripravnik
12. jan 2010
202
0
16
če imaš usb miško ali tipkovnico pol moraš v bios-u vklopit opcijo "usb legacy mode support".

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če se tu Ubuntu zažene, potem tam zbriši disk, kot je bilo že večkrat povedano.
Potem pa Windows CD not in gasa. (instaliraš Windows XP, če prav razumem. A imaš SATA diske?)

kajvos

Pripravnik
10. sep 2009
146
1
18
Prosim za pomoč !!

Jaz nebi ravno brisal particije. Rad bi pa si povečal particijo C ( nonstop mi javlja , da je premala, C je 1,5 MB, D je 200 MB) . Kako lahko to naredim ? da vzamem 10 MB D-eja
Nisem ravno vešč v računalništvo. Toda če mi bo enostavno razloženo bom uspel !!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Iz katerega stoletja pa ti "kličeš"?
smile-1.gif

1.) backup vsega, kar ti je drago
2.) http://gparted.sourceforge.net/livecd.php ali pa PartedMAgic