Ko sem 2013 nabavil kineza 3,5" ni bilo najti skin posebej za motorna kolesa, to pomeni z malo večjimi ikonicami, da bi lahko upravljal z rokavico.
No tu vidim, da ima en nek razvit skin za Moto
http://www.motor-forum.nl/forum/list_messages/387181/iGO-Primo-24-Motorcycle-Edition-1.html
Verjetno bi bilo smiselno kar ta skin uporabit, saj podpira resolucijo 320x240 in 480X272, tale druga bo za wayteq primerna, ker je 4,3" ekran.
Gledam tisti link in mi postaja kar všečno.
Če bi se tale wayteq opremil s tem skinom in solidnim stable Primotom, bi bila zadeva iz vidika SW precej zanimiva za uporabo.
Res je, da rokavice niso nujna zadeva za šlatanje po ekranu, a vseeno če tu pa tam moraš kaj pritisnit, ne škodijo večje ikonice.
Wayteq bi potestiral izključno iz radovednosti in takoj vrnem zadevo, sam imam namreč drugo zadevo, ki mi je preveč domača
A če bi se zadeva pokazala kot uporabna, je za takšno ceno to zelo zanimiv in učinkovit izdelek, napram premium precenjenim znamkam.
Jaz npr. Zumo 340/350 ne bi nikoli kupil, sem mel doma za prodajo naprej, malo testiral, niti v sanjah ne bi to imel na motorju.
p.s.
petek, sobota imam plan za test v živo, tak da če bi do takrat dobil, da malo naožim prej in nastavim, ni problema, z veseljem malo počekiram v duelu z mojim garminom