Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
mene zanima zakaj več ne dela TMC čeprav imam vse licence imam pa verzijo PDA včeraj sem bil v Italiji pa tudi tam ne dela.
Ali kdo ve kaj moram narediti?
lp
Ne vem natančno, ampak včeraj prevozil A in D do severa in nazaj pa je TMC+- na Wins CE napravi delal, le da ni povsod prave radijske postaje. Seveda mi na telefonu ni delal ker sem imel podatkovno gostovanje izklopljeno.
Zraven so se pojavile tudi datoteke *.fds.
Na nekem drugem forumu so opisali čemu služijo.
The .fds file contains visual alerts, that alerts the driver about the road changes and possible emergency situations. You can find them with the following steps: Main Menu > Settings > Warnings > Alert Points
NextGen. Ampak trenutno itak to še ne deluje, ker ni ustreznih licenc..gre za zanimiv nov dodatek, saj vse.fds datoteke skupno tehtajo čez 4 gb!! Komplet Evropa je sedaj težka čez 10 Gb
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.