Živjo, Iščem dobro android offline navigacijo. Do zdaj sem uporabljal NAVIGON, ki je umrl. Moje zahteve so HERE kartografija, POI brskalnik (ne iskalnik).
Moje izkušnje:
-NAVIGON: the best, enostaven, here, iskanje država, mesto, ulica, brskanje poi, glasno pokaže radar, umrla aplikacija.
-IGO: here in tomtom mape, prekomplicrana aplikacija, novejši samsung telefoni zaznajo app kot virus.
-GOOGLE: dober, vse hišne številke ampak od tu do bolgarije za offline use je preveč območij za označit. Slab za hiking.
-SYGIC: tomtom mape (slabo). Iskanje kraja je kot spletno iskanje (slabo) mora bit država, mesto, ulica, hišna številka. POI dobro dela.
-HERE: iskalnik krajev kot pri sygic (beda), POI brskanje ne obstaja. Ne vem zakaj mi kaže manj hišnih številk kot Navigon, čeprav uporabljata iste karte. Zame največji free nateg na google play.
-COPILOT: ne rabim mape cele evrope. Škoda placa na sd kartici.
-TOMTOM GO: tom tom mape so slabše od here. Isto kot copilot, ne rabim karte cele evrope.
-WAZE: lepa prijazna aplikacija, svoje mape, ni offline.
-OPENSTREET MAPS aplikacije: maps.me, mapfactor, osmand… veliko jih je. Večina uporablja to kartografijo, ki napreduje ampak veliko zaostaja za googlom in here. Včasih, redko se zgodi, da najdeš kaj kar z profi kartami ne bi našel.
Izgleda, da nimam več izbire. Po vseh letih sem sprobal vse in nobena ni po mojih zahtevah. Najraje bi mel Navigon z možnostjo uporabe vseh vrst kartografije in z googlovo možnostjo brskanja po zemljevidu. Mojih 5 minut. Čao