Nobenih težav.Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Kaj pa ta Waze naredi tam, kjer nimaš omrežja ali pa je zelo slab-torej skoraj tretjino Slovenije???
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
igo je zastonj? kako?
Tukaj je pa google maps čista zmaga. Pod lokacijskimi storitvami ste vecinoma vsi potrdili da se posiljajo anominmi podatki. Google na podlagi gibanja android telefonov dobiva real time podatke o zastojih in to se lepo barvno prikazuje na google maps. Sicer algoritem se ni popoln ampak gre zelo dobro v pravi smeri. Seveda offline nima real time data.Citat:
Uporabnik japke pravi:
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
dve res veliki prednosti sta ker imaš podatkovno povezavo:
1. Iščeš lahko praktično vse kar je na internetu, ne samo ulice in pumpe, skratka VSE najde takoj
2. Ker vsi pošiljajo podatke nazaj, waze avtomatsko ve kje si in kako hitro se voziš in avtomatsko izračunava zastoje ter preusmerja, poleg tega pa nesreče, policaje, radarje ljudje sami vnašajo not z eno tipko praktično isti trenutek ko se pojavi....in ko se odpelje ljudje isti trenutek javijo da ga ni več in zgine z zaslona
Dejansko sem dobil občutek da če bi to vsi imeli bi se avti res avtonomno lahko vozili brez voznikov in komunicirali med sabo,......verjetno je google zato tudi odštel gromozansko 1 miljardo za waze,.......
škoda da pri nas več ljudi ne uporablja Waze, ker je res super. Mene je že nekajkrat "rešilo" gužve na AC, zahvaljajoč verjetno turistom-uporabnikom.
Glede porabe podatkov pa se mi ne zdi noben problem uporaba v EU.
Izven EU pa pač uporabljam offline google maps. Razni sygici, Here ipd so samo še navlaka
Citat:
Uporabnik BlonG pravi:
EU Premium - 4,99
Eu Safety Camera Database 2015 - 4,99
Eu Navigation 2015 Q3 - 29,99
Citat:
Uporabnik skat pravi:
LOCUS - Navigacija za telefone in tablice.
Najboljša navigacija, ki sem jo dosedaj našel, preizkusil in jo od sedaj dalje uporabljam. Omogoča vse, kar omogočajo ostale mnogo bolj znane aplikacije in še mnogo več. Popolnoma vse je možno tudi brez povezave. Ima tudi slovenski jezik, vodenje v slovenščini, brezplačne zemljevide (lahko so naloženi celo na SD kartici, kar je zelo ugodno zaradi velikosti le teh), eksportiranje v gpx, kml in druge, možnost dodajanja fotografij, možnost integriranja senzorjev (hitrost, pulz, koraki), geocashing, prikaz višine na trenutni lokaciji. Ima možnost nastavitve za hojo, kolo, gorsko kolo, motor, avto, mesto, hribe...Pri vsakem tipu vam prikaže ikone in poti značilne za to področje. Poleg tega pa je zelo varčen z baterijo.
V resnici ne vem, kaj bi pri tej navigaciji še potreboval. Poleg vsega pa so na internetni strani izčrpna navodila s slikami za vsako opcijo.
Obstaja brezplačna in plačljiva verzija. Cena pa je zelo ugodna