Navigacija Android

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Rabil bi mape za slo hr, bih, it.
Kake priporočate, katera ima najboljšo pokritost zgoraj naštetih držav?
mam pa igo myway?

lp

aja....
kako zamenjati skin?
probal bi namreč tle opevan reborn skin
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Upam da nisem zgrešil teme... Čez 14 dni grem na Kos(Grčija) in bi rad imel na telefonu(Galaxy S3) kakšno podrobno offline mapo ali zemljevid otoka. Navigacije ne rabim, ker se bom okoli vozil z motorjem in ne morem držat telefona v roki.
smile-1.gif
Kakšna bi bla najboljša varjanta in kje bi dobil kaj podobnega?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.476
113
Drzis prst na ekranu na podrocju, kjer bi rad imel zemljevid. Izberes tisto puscico v oblacku, ki ti jo pokaze. Prides v meni in izberes moznost precache in izberes podrocje, ki bi ga rad imel shranjenega in offline. Ne pozabi, da to naredis preko wifi.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Drzis prst na ekranu na podrocju, kjer bi rad imel zemljevid. Izberes tisto puscico v oblacku, ki ti jo pokaze. Prides v meni in izberes moznost precache in izberes podrocje, ki bi ga rad imel shranjenega in offline. Ne pozabi, da to naredis preko wifi.

Hvala. Mi napiše, da zamljevidi brez povezave niso na voljo na tem območju... :/ mogoče sm pa kej narobe naredil.. Še kakšna možnost mogoče?

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Orux ali Locus, oba omogočata shranjevanje offline map. So pa omejitve koliko lahko zdownloadaš naenkrat. Če boš pretiraval se mi zdi, da ti lahko celo onemogočijo download.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Ker sem nazadnje nameščal navigacijo na Androida pred 2 leti in sem že malo stvari pozabil, me zanima ali moram telefon rootat, če želim nastaviti iGo ali Sygic (Kaj je sploh trenutno boljse?)? Gre se za Samsung Galaxy Ace.
Pa kaj je trenutno top? Keri so najnovejši? Lahko napisete samo ime, potem že najdem

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Za

- iGO Myway Android 8.4.3.179971 + Reborn Skin v1.5.5
- Sygic GPS Navigation 11.2.6
- Navigon Europe 4.1.2

ne rabiš rootat telefona. Naštel sem ti jih po vrstnem redu uporabnosti (po moji presoji). Vsi tudi lepo delujejo na omenjenem telefonu.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
In če delaš po Janchevih navodilih je vsa stvar kar preprosta,
Sem pa iGO Myway Android 8.4.3.179971 + Reborn Skin v1.5.5 preizkusil v njegovi domovini Madžarski in moram reči da se percej bolje znajde kot Garmin. Tako kot v avtu, kot na kolesu.

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Ima mogoče katera navigacija za android, tako kot ima garmin, da kr v meniju izberem npr. hrana/ ameriška/ McDonalds in mi potem pokaže najbližjega. Sem gledal Sygic ter I-Go pa nima nobeden tega al pa jst nisem opazil
smile-1.gif
. Zgolj poi točke so označene na zemljevidu.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.333
5.647
113
Za IGO....gledam karto bosne......pa je zlo boga glede pokritosti......sem pa vse 3 izmenično naložil.......teleatlas...navteq......pa še uno 3jo
smile-1.gif

P.S.: a je normalno da po vsakem updejtanju IGO contenta na telefonu.....zamori da moraš vsatvit SD kartico? Ko IGO še 1x inštaliram prek aplikacije deluje potem vse bp

Nazadnje urejeno:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
To seveda obstaja - tako pri IGO, kot pri Sygic. Je več načinov, kako priti do tega. Na začetku lahko recimo greš pod FIND POI (ime odvisno od verzije), nato pa poiščeš POI (recimo restavracije, tip prehrane ...).

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
126
0
16
Citat:
Uporabnik krava pravi:
To seveda obstaja - tako pri IGO, kot pri Sygic. Je več načinov, kako priti do tega. Na začetku lahko recimo greš pod FIND POI (ime odvisno od verzije), nato pa poiščeš POI (recimo restavracije, tip prehrane ...).

tnx sem zdej našel pri IGO
smile-1.gif
.