Pa sva prisla do bistva. V 1 mesecu mi ni nihce znal dati odgovora ali je storitev vkljucena v ceno avtomobila ali ne. verjetno zato ker se ubadajo s 100 takimi, ki sprašujejo stvari, ki jih že sami vejo.Zal je zame to nesposobnoat oziroma aroganten odnos do nas - strank. V dobi v kateri smo bi lahko uvoznik priskrbel odgovor na vprasanje katerega najbrz nisem postavil samo jaz in ga posredoval prodajalcem.
Kar se pa majhnosti tice - majhen ovencek si mogoce ti, jaz pac delam z tujino in nocem nic vec in nic manj kot placam. Rad pa vem kaj dobim za denar ki ga placam čestitam da delaš s tujino, res impresivno-pa greva še enkrat-ali ti je kdo ob nakupu obljubil da boš lahko koristil TT Live in ga sedaj ne moreš.? In se enkrat - prodajalcem se sanja ne o TT live services in da se to da doplacati. Se bolj zalostno pa se mi zdi da pri nas ne mores dokupiti storitve ki deluje tudi pri nas in moras to opraviti preko francoske strani. Zame je to nesposobnost slovenskega uvoznika.tu gre bolj za francosko ignoranco-pa glede na to, da delaš s tujino, verjetno veš kako tujci gledajo na slovenski trg-za tistih max 3000 PSA vozil z navijem ki se bodo prodali v SLO, jim tako dol visi