Navade američanov pri zmenkih

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Se strinjam. Večina američanov je za naš standard pravzaprav revežev...
tongue-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Saj ti je jello odgovoril od kje črpa holivud - iz življenja ljudi ki živijo v velikih hype mestih ala NY, LA, Miami...

Se tudi meni zdi, da bo tako. Ker vsa revna predmestja za holivud ne obstajajo. To imajo po njihovem samo v Braziliji, pa imajo favele tudi oni.

Temo sem načel predvsem zaradi njihovega pogleda kako eksotični, svobodoljubni itd. glede ljubezni smo za njih evropejci.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Me pa res zanima, katere filme fantje gledate, če se vam zdi, da se vsak film dogaja v NY, Miamiju...Imaš dost ameriških filmov, ki se dogajajo v t.i. suburbs, pa v malih naseljih, praktično vaseh...In tam ne kaže, kako je en tip vsaki dan z drugo na zmenku.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Ksz
Najboljšo izkušnjo kako so z zmenki američani dobiš, če greš direkt tja, v eno večjo mesto. Drugače pa lahko gledaš oddaje na kabelski tak kot Southpark in se čudiš.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
amerikanosi so tak čisto nasprotje od nas, mogo bi vsak it za kako leto tja živet

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
edit: Nekaj postov pobrisano z razlogom nautemeljenega nakladanja...

Nazadnje urejeno:

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Si sploh bral kaj sem vprašal v prvem postu?

Moja poanta je, da se (vsaj v filmih in nadaljevankah) dva spoznata, gresta na zmenke, sexata itd. ampak šele čez nekaj časa se odločita, da bosta videvala samo drug drugega (kao naslednja stopnja v razmerju).

Jaz bi babi focn stisnil če bi mi po 10-tem zmenku rekla, da če sem pripravljen za naslednji korak v razmeru, bo ostalima dvema jebaæema rekla, da je gotovo.

Lol, kaj si v cerkvenem duhu vzgajan.

Ravno medsebojna odlocitev o ekskluzivi doloca monogamno razmerje. Do takrat si na isti stopnji kot pred prvim "dejtom". Ce pa mislis da je baba po prvem vtiku kurca tvoja in nikoli ne razmisli o kom drugem, pa je cas za vstop v 21. stoletje.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nisem mislil to po ''prvem vtiku kurca''.

Naj drugače vprašam - kaj bi naredil, da ti baba po prvem zmenku reče, da ima še 2 jebača in da se odloča kdo bo primeren za njo. Ti vseskozi veš, da ima še 2 (po možnosti veš katera dva sta to, onadva vesta kdo si ti) in potem po XY zmenkih te vpraša če bi bila 'ekskluzivna'?

Če sem cerkveno, starokopitno ali kakorkoli vzgajan, ne verjamem, da to pri nas deluje, pri američanih pa je zgleda to nekaj čisto normalnega (oz. vsaj kot ste dejali nekateri v velikih mestih pri kao srednjem sloju).

B81

22. jul 2007
37.017
10.540
113
To načrtno dejtanje in iskanje partnerja je zame bolano....potem pa še poročajo po nekaj mesecih, čez par mesecev pa ločujejo...
to se meni zdi taka bolj kasius scena. Ne vem, kako dolgo zdržijo take nekako dogovorjene zveze, brez neke začetne simpatičnosti.
Pa če zjutraj ženska reče, da ima še dva, bi jo dal na avtobus pa zdravo
grin1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.362
2.739
113
Enkrat sem ulovil na HTV oddajo o NY in je mozakar povedal tko o singles. Obstaja obocje kjer zivijo singles, manjsa poceni stanovanja in tam so tudi singles bari. Can i buy u a drink? Yes- OK, NO - me ne zanimas, in gres stran. Can i buy u another drink? Yes - i like U, spoznajva se bolje, zmenek itd. NO - nic ne bo. In vse laufa.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To načrtno dejtanje in iskanje partnerja je zame bolano....potem pa še poročajo po nekaj mesecih, čez par mesecev pa ločujejo...
to se meni zdi taka bolj kasius scena. Ne vem, kako dolgo zdržijo take nekako dogovorjene zveze, brez neke začetne simpatičnosti.
Pa če zjutraj ženska reče, da ima še dva, bi jo dal na avtobus pa zdravo
grin1.gif

podpis

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kakšne dejte pa imate vi, "normalni"? Nenačrtne? Kako pa to zgleda, nenačrtni dejt? To me pa res zanima, no povej, ko si tako glasen, kakšen sem jaz in kakšen nisem.

In kaj mene vlačiš v ločitve. To je stvar vas "normalnih". Jaz se ne bom nikoli poročil, ti pa se po tvojih zapisih sodeč boš. Kaj misliš, kdo od naju ima večje šanse, da se nekoč loči?
priden.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.017
10.540
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kakšne dejte pa imate vi, "normalni"? Nenačrtne? Kako pa to zgleda, nenačrtni dejt? To me pa res zanima, no povej, ko si tako glasen, kakšen sem jaz in kakšen nisem.

Take "dejte" da ko ti ena všeč, jo pač začneš malo žicat in sem pa tja in narediš neki plan, kako boš dosegel svoje in ona naredi enako...
Lahko bi rekli da se mački igramo z mišmi
smile-1.gif
Torej imaš neko zadovoljstvo ko ti uspe...
Ne pa hladno nažicat keš peechko, zvlečt domov, zjutraj pa gre domov (ko qrba z veselice).

Pa ne bodi žalosten, ker sm tebe omenil, pač se nisem drugega uporabnika spomnil, ki bi imel podoben šovinistični pogled na vse skupaj, kar me sploh ne moti, imam dosti kolegov z enakim mišljenjem. Samo da oni so trdni v svojem prepričanju.

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In kaj mene vlačiš v ločitve. To je stvar vas "normalnih". Jaz se ne bom nikoli poročil, ti pa se po tvojih zapisih sodeč boš. Kaj misliš, kdo od naju ima večje šanse, da se nekoč loči?
priden.gif

Tudi jaz se ne bom
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zate ne vem, ampak jaz temu, da povabim na drink eno, ki mi je všeč, rečem dejt.

Za keš peechke pa moraš koga drugega vprašat, jaz nisem malcomx, si pa ti bil nekakšen njegov virtualni ali dejanski kolega, če me spomin ne vara.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:

Naj drugače vprašam - kaj bi naredil, da ti baba po prvem zmenku reče, da ima še 2 jebača in da se odloča kdo bo primeren za njo. Ti vseskozi veš, da ima še 2 (po možnosti veš katera dva sta to, onadva vesta kdo si ti) in potem po XY zmenkih te vpraša če bi bila 'ekskluzivna'?

Če sem cerkveno, starokopitno ali kakorkoli vzgajan, ne verjamem, da to pri nas deluje, pri američanih pa je zgleda to nekaj čisto normalnega (oz. vsaj kot ste dejali nekateri v velikih mestih pri kao srednjem sloju).

Tega mi ne rabi rect, ker vsako jemljem po defaultu, da je (ce vsaj zgleda solidno) oblegana, kar se na zalost nekaterih "ljubomornezev" nikol ne bo spremenilo. Zdravilo za to je, da mas grdo babo.
Da bo zarad tega padel moj ego ? Kdo pa pravi, da je ona edina ?
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:

Tega mi ne rabi rect, ker vsako jemljem po defaultu, da je (ce vsaj zgleda solidno) oblegana, kar se na zalost nekaterih "ljubomornezev" nikol ne bo spremenilo. Zdravilo za to je, da mas grdo babo.
Da bo zarad tega padel moj ego ? Kdo pa pravi, da je ona edina ?
evil.gif

Ok, ja, če sta [cenzura] buddya in se zmenita da bo to tak funkcioniralo, ampak to itak ne gre večno. Pa eno je če je oblegana (kjer ima možnost ali to sprejme ali pa ignorira), drugo pa je če jo poleg tebe še 2 "servisirata". tadruga, sori, je qrvetina da jih še v Roccotu ni takih....