Citat:
Uporabnik Chief_Wiggum pravi:
Saj ti je jello odgovoril od kje črpa holivud - iz življenja ljudi ki živijo v velikih hype mestih ala NY, LA, Miami...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Si sploh bral kaj sem vprašal v prvem postu?
Moja poanta je, da se (vsaj v filmih in nadaljevankah) dva spoznata, gresta na zmenke, sexata itd. ampak šele čez nekaj časa se odločita, da bosta videvala samo drug drugega (kao naslednja stopnja v razmerju).
Jaz bi babi focn stisnil če bi mi po 10-tem zmenku rekla, da če sem pripravljen za naslednji korak v razmeru, bo ostalima dvema jebaæema rekla, da je gotovo.
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To načrtno dejtanje in iskanje partnerja je zame bolano....potem pa še poročajo po nekaj mesecih, čez par mesecev pa ločujejo...
to se meni zdi taka bolj kasius scena. Ne vem, kako dolgo zdržijo take nekako dogovorjene zveze, brez neke začetne simpatičnosti.
Pa če zjutraj ženska reče, da ima še dva, bi jo dal na avtobus pa zdravo
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kakšne dejte pa imate vi, "normalni"? Nenačrtne? Kako pa to zgleda, nenačrtni dejt? To me pa res zanima, no povej, ko si tako glasen, kakšen sem jaz in kakšen nisem.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
In kaj mene vlačiš v ločitve. To je stvar vas "normalnih". Jaz se ne bom nikoli poročil, ti pa se po tvojih zapisih sodeč boš. Kaj misliš, kdo od naju ima večje šanse, da se nekoč loči?
Citat:
Nisem mislil to po ''prvem vtiku kurca''.
Naj drugače vprašam - kaj bi naredil, da ti baba po prvem zmenku reče, da ima še 2 jebača in da se odloča kdo bo primeren za njo. Ti vseskozi veš, da ima še 2 (po možnosti veš katera dva sta to, onadva vesta kdo si ti) in potem po XY zmenkih te vpraša če bi bila 'ekskluzivna'?
Če sem cerkveno, starokopitno ali kakorkoli vzgajan, ne verjamem, da to pri nas deluje, pri američanih pa je zgleda to nekaj čisto normalnega (oz. vsaj kot ste dejali nekateri v velikih mestih pri kao srednjem sloju).
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
edit: Nekaj postov pobrisano z razlogom nautemeljenega nakladanja...
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Nisem mislil to po ''prvem vtiku kurca''.
Naj drugače vprašam - kaj bi naredil, da ti baba po prvem zmenku reče, da ima še 2 jebača in da se odloča kdo bo primeren za njo. Ti vseskozi veš, da ima še 2 (po možnosti veš katera dva sta to, onadva vesta kdo si ti) in potem po XY zmenkih te vpraša če bi bila 'ekskluzivna'?
Če sem cerkveno, starokopitno ali kakorkoli vzgajan, ne verjamem, da to pri nas deluje, pri američanih pa je zgleda to nekaj čisto normalnega (oz. vsaj kot ste dejali nekateri v velikih mestih pri kao srednjem sloju).
Tega mi ne rabi rect, ker vsako jemljem po defaultu, da je (ce vsaj zgleda solidno) oblegana, kar se na zalost nekaterih "ljubomornezev" nikol ne bo spremenilo. Zdravilo za to je, da mas grdo babo.
Da bo zarad tega padel moj ego ? Kdo pa pravi, da je ona edina ?