Citat:
Uporabnik BikZaRazplod pravi:
Takoj na tržno inšpekcijo ali pa na policijo!
Mi lahko bolj podrobno napišeš, kakšen je celoten postopek?
Citat:
Uporabnik BikZaRazplod pravi:
Takoj na tržno inšpekcijo ali pa na policijo!
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
sem prebral naslov topica in že mislil, da si bil pri polnočnici
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kot da se mu da... Vsaj meni se nebo dalo... Sicer pa v vsaki kupoprodajni piše,
kupljeno po sistemu videno-kupljeno, za morebitne skrite ali zamolčane napake prodajalec ne odgovarja.
Vsak ma ko kaj kupi, to stestirat, on je telefon stestiral in ni našel nobenih napak.
To isto kot da jas od tebe kupim avto, ju3 pa mi raznese glavo na motorju, tebi je serviser to
sicer povedal, ampak ti tega nisi dolžen dalje govorit. Videno-kupljeno.
Malcom ima prav... Vsekakor se mi ne da najemat odvetnika in vlečt zadeve po sodiščih in ne vem kaj še vse zaradi tega, ker mi je [censored] prodal pokvarjen telefon za 200eu. V končni fazi bi stroški postopka po mojem prišli večji od dejanske vrednosti telefona. Drugače pa saj vemo, kakšen pravni sistem imamo v Sloveniji -> žrtev postane obtoženec
Jaz sem se že sprijaznil, da me je na suho nategnil, jebiga, tak je život.vsaj vem za naprej..
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ce gsm nima vidnih poskodb od padca ti morajo oni zadevo porihtat,ti jim kr zagrozi,al jim pa rec da naj ti ga odprejo in pokazejo kje je mehanska poskodba ki jo je naredil cloveski faktor.
Ce si imel nalepke od garancije cele,bi ti morali zadevo zrihtat,sploh pa sedaj ko so ti ga vrnl ti vrjetno nove nalepke nalimajo.
Nesi ga tudi do kaksnega drugega pooblascenega servisa,mogoce tam nebodo tezil.
Citat:
Ce gsm nima vidnih poskodb od padca ti morajo oni zadevo porihtat
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Ce gsm nima vidnih poskodb od padca ti morajo oni zadevo porihtat
nisem bral vsega,ampak pod mehansko napako se ne šteje samo padec aparata po tleh.Mehansko napako lahko povzorči tudi nepooblaščeno oz. neprofesionalno "štoranje" po aparatu( s tem ne mislim po zunanjem delu).Če sem kaj spregledal,ker nisem bral vsega post ignorirajte.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
hmmm
kaj pa ce prodajalec ni nic kriv? in ga tukaj na servisu hocejo peljat zejnega skoz vodo...