Nategatorji !!!!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.686
1.185
113
Titograd
Saj to ni problem, ampak naletel je na nekoga, ki dela na tak način in ne trzne niti na odvetnika, računa na to da 99% ljudi slej ko prej odneha in popravijo sami. Procent možnosti imaš samo s tožbo in angažiranjem pregleda pri sodnem cenilcu, ki potrdi da si kupil eno, dobil pa nekaj čisto drugega. Zadeve pa se vlečejo leta, ja.

trolex

Zelenc'
22. feb 2025
11
0
1
20250222_201410.jpg
NAVIGACIJA NE OBSTAJA! na volanu je gumb NAVi ko ga pritisnes pise But. not set. kar domnevam da ni nastavljen gumb oziroma je bil volan menjan od mogoce novejsga q5 ker na radiu ni gumba NAVI. potem senzorji za tlak v pnevmatikah je izklopljen racunalnisko verjetno ker je delal probleme... potem imam slike kjer smo merili debelino laka povsod so drugacne mere od 90 do 250 in čez.... in še se lahko najde saj nismo niti uspeli vse stestirat. Rekel je da avto ni bil razbit in da je bil samo odbijač zadaj poparvan na desni strani(malo) :) Racunalink je pokazal vec kot 20 napak katere sem resetiral in se niso pojavile več kar mislim da ko so avto popravili/sestavili se jim ni dalo niti resetirat vseh napak, s-line je samo zunanji kar bi bilo lepo da piše... kaj moj oče ve kaj je s-line... Kilometri so definitvno zbiti saj je naslednji dan oglaševal naš stari avtomobils zbitimi kilometri. Avto smo mu prodali s 324.000 KM naslednji dan se je prodajal s 285.000KM...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.347
11.372
113
nategnil te je na suho. po mojem nimas sans, razen ce še imaš kak vzvod da ti avto nazaj vzame, a verjetno ne bo.
ko je sodnija zmagajo odvetniki. Stvar se vleče ti pa zbolis. Oni pa se bo smejal.

• Všeč mi je
Reactions: trolex

trolex

Zelenc'
22. feb 2025
11
0
1
Saj to ni problem, ampak naletel je na nekoga, ki dela na tak način in ne trzne niti na odvetnika, računa na to da 99% ljudi slej ko prej odneha in popravijo sami. Procent možnosti imaš samo s tožbo in angažiranjem pregleda pri sodnem cenilcu, ki potrdi da si kupil eno, dobil pa nekaj čisto drugega. Zadeve pa se vlečejo leta, ja.
to je on mislil ampak jst bom trzal :DDD

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.686
1.185
113
Titograd
Ja saj tudi če mu v tistem 1% ne gre skozi pri polovici strank, se mu računica verjetno izide. Ker nategne pa poleg te 1 stranke še 100 takih ki ne opazijo nič ali se jim z njim ne da ubadati. Moraš biti malo poseben tip za take biznise, barabica pač.

Nisi v zavidljivi situaciji, poznam primer, ko je stranka po 5 letih tožbo celo dobila.... v tem času je s.p. zaprl vrata, vso premoženje se je prepisalo na starše, ki so odprli s.p. in barabun je nemoteno delal dalje, ni mu kaj vzeti, še gat uradno nima svojih. Tak imamo to pri nas.

• Všeč mi je

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.107
466
83
45
dolenska
Živce je potrebno met, kak€ in čas. Če je bila stranka nategnjena, bo šlo v prid stranki. Vem za par primerov. Prodajalci so se pol na vse načine vadl a se ni izšlo. Prodajalec bo pogumen ali bežal, dokler ne bo dobil vabila za na sodišče. Potem je to čist druga oseba.

• Všeč mi je
Reactions: Gamero in trolex

jello

Guru
22. sep 2008
10.358
3.932
113
Ne razumem, lak meril, navigacijo iskal in po volanu zaman tipkal si šele po nakupu? Ali že prej in vseeno kupil?

Desetletje in za tri celjske sline audije stroškov, prodajalcu ne bo nič, ti si boš pa skrajšal življenje in mogoče tudi zakon. Že za devetnajst devetsto devetdeset. Če ti ni všeč, prodaj dalje takega kot je, požri jurja dva tri, nateguna namoči po medijih in daj prijavo in je zadeva zate zaključena. Kako gre drugače pa vprašaj okoli celja, za občutek lahko tudi onega, ki se že 15 let toži za menjavo hobby prikolice.

Tisti, ki ste tole prebrali kot zagovarjanje nateguna prosim obvoz.

• Všeč mi je

trolex

Zelenc'
22. feb 2025
11
0
1
Ne razumem, lak meril, navigacijo iskal in po volanu zaman tipkal si šele po nakupu? Ali že prej in vseeno kupil?

Desetletje in za tri celjske sline audije stroškov, prodajalcu ne bo nič, ti si boš pa skrajšal življenje in mogoče tudi zakon. Že za devetnajst devetsto devetdeset. Če ti ni všeč, prodaj dalje takega kot je, požri jurja dva tri, nateguna namoči po medijih in daj prijavo in je zadeva zate zaključena. Kako gre drugače pa vprašaj okoli celja, za občutek lahko tudi onega, ki se že 15 let toži za menjavo hobby prikolice.

Tisti, ki ste tole prebrali kot zagovarjanje nateguna prosim obvoz.
No ja nism jst avta kupil ampak oče 70 let star. Reku mu je da navigacija dela sam da je iz leta 2016 in da jo je potrebno posodobiti. Ker sem sistemc in delam podobne zadeve v prostem casu je oce mislil(saj bo to sin zrihtal) :D nakar se izkaze tako... ampak to je samo ena od stvari...

trolex

Zelenc'
22. feb 2025
11
0
1
Ja saj tudi če mu v tistem 1% ne gre skozi pri polovici strank, se mu računica verjetno izide. Ker nategne pa poleg te 1 stranke še 100 takih ki ne opazijo nič ali se jim z njim ne da ubadati. Moraš biti malo poseben tip za take biznise, barabica pač.

Nisi v zavidljivi situaciji, poznam primer, ko je stranka po 5 letih tožbo celo dobila.... v tem času je s.p. zaprl vrata, vso premoženje se je prepisalo na starše, ki so odprli s.p. in barabun je nemoteno delal dalje, ni mu kaj vzeti, še gat uradno nima svojih. Tak imamo to pri nas.
isto sm jaz rekel danes na policiji k smo se pogovarjali s detektivom :D

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Tko so rekli če sodni izvedenec ugotovi da so nepravilnosti bo blokiral račun dokler se zadeva ne uredi...
Tega ti na policiji nihce ni rekel. Ker je tok mimo izjava kot da bi ti rekli da ce izvedenec ugotovi nepravilnosti dobis 59% off na vsak onlyfans racun.

racun blokira banka ce ne more izvrsiti sklepa o izvrsbi - beri: ce je premalo denarja gor.

• Všeč mi je

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.696
113
Poglej priponko 96985NAVIGACIJA NE OBSTAJA! na volanu je gumb NAVi ko ga pritisnes pise But. not set. kar domnevam da ni nastavljen gumb oziroma je bil volan menjan od mogoce novejsga q5 ker na radiu ni gumba NAVI. potem senzorji za tlak v pnevmatikah je izklopljen racunalnisko verjetno ker je delal probleme... potem imam slike kjer smo merili debelino laka povsod so drugacne mere od 90 do 250 in čez.... in še se lahko najde saj nismo niti uspeli vse stestirat. Rekel je da avto ni bil razbit in da je bil samo odbijač zadaj poparvan na desni strani(malo) :) Racunalink je pokazal vec kot 20 napak katere sem resetiral in se niso pojavile več kar mislim da ko so avto popravili/sestavili se jim ni dalo niti resetirat vseh napak, s-line je samo zunanji kar bi bilo lepo da piše... kaj moj oče ve kaj je s-line... Kilometri so definitvno zbiti saj je naslednji dan oglaševal naš stari avtomobils zbitimi kilometri. Avto smo mu prodali s 324.000 KM naslednji dan se je prodajal s 285.000KM...
Na podlagi tega kar si napisal (ce je vse res kar malo dvomim glede na izjave o blokadah racunov in detektivih na policiji) obstaja moznost da gre za sestavljeno razbitino. Za te je znacilno da majo volane/armaturke z opcijami ki ne gredo skupaj z avtom in izklopljene dolocene sisteme (tlak v gumah) ker ne znajo racunalnika postimat da neb napak ven metal. Ce si res bil na policiji jim omeni da te to skrbi in bo avto pregledan. Sam ce se ugotovi da je sestavljen bo tudi zasezen. Nazaj ga lahko dobis ce tozilstvo odloci da si dobroverni kupec (kar po zapisanem si - oz oce)

• Všeč mi je
Reactions: trolex in aljoman

Podobne teme