Nategatorji !!!!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
tudi to, da se menjavi olja ne reče servis, je nadvse zabavno

To je zato, ker pride recimo ata ravnokar iz renault salona, kjer so mu ob prodaji recimo lagune rekli da so servisi na 20k, še v vw salon in ko vpraša na koliko so servisi, seveda dobi odgovor "na 30k".
bonk.gif

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Faking Meško...sem lani skor kupil eno E90, ki jo je on uvozil in servisiral, no na srečo ni mogel skrit dima iz izpuha
smile-1.gif

Vprašanje je, KDO je vrtel kilometre kombiju v tem videu??? Menda ne vlada??

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
To ni sala tukaj. Ce je mesko kupil vladni avto in je bil edini lastnik, potem taxi driver ne more izgubit na sodiscu.
Al kako Mejduš?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Kaj pa če je vmes x posrednikov. Malo dvomim, da je ravno Meško pri koritu pri vladnih avtomobilih v Ljubljani. Ponavadi gre tako, da prodajalec dolgo prodaja kako vozilo ali pa je to vozilo specifično ( po ceni, po obliki karoserije,.....) in potem pač zgrabi prvo priložnost, ko dobi kupca za tako vozilo. In ker vsi ponujajo neke menjave, pač Meško vzel v račun vladno vozilo pač od nekoga, ki je pokazal zanimanje za avtomobil na zalogi. Temu kupcu se pač ni želel zameriti pa tudi, če bi vedel za km verjetno nebi reagiral.

Vsaj v večini avtohiš ravnajo tako. V bistvu so avtohiše prisiljene vzeti v račun krš, ki ga ponujajo kupci novih vozil samo, da ne odidejo h konkurenci. Saj sami veste kako in kaj saj ste kupovali nove avte in dajali v račun svoje odsluženo rabljeno vozilo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Mal nakladaš. Sem hodil okol avtohiš s tržno nezanimivim 8 let starim dizlom (saab 9-5). So se ga branili z vsemi štirimi oziroma jih je bolil qrac kam si jaz mojo nepremicnino vtaknem, samo da jim ga ne pustim na dvorišču. Ko so slišali saab jih ni zanimal več, niti to al je nov al komaj skup stoji. V avtohišah na rabljenih delajo iste sorte tiči kot na letališki ali z one strani Trojan. Sicer nebi bili konkurenčni.

Za to kar je naredil ni opravičila. In ko je pisal garancijo se mu ni prav nič zatresla roka, samo da je prodal. Pfuj. Res da je kupec pyzdek na kubik, ampak po drugi strani si ta dva prav zaslužita da sta naletela na mino. Oziroma eden na drugega.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Kako lahko dajo garancijo na kilometre, če jih še preverili niso?! No tako vsaj pravijo.
Ja to pa je druga zgodba. In prav zaradi te zgodbe si zaslužijo, da se jih bodoči kupci izogibajo v velikem loku. Ampak na svtu je še veliko naivnežev tako, da se ni bati, da bi propadli.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Mal nakladaš. Sem hodil okol avtohiš s tržno nezanimivim 8 let starim dizlom (saab 9-5). So se ga branili z vsemi štirimi oziroma jih je bolil qrac kam si jaz mojo nepremicnino vtaknem, samo da jim ga ne pustim na dvorišču. Ko so slišali saab jih ni zanimal več, niti to al je nov al komaj skup stoji. V avtohišah na rabljenih delajo iste sorte tiči kot na letališki ali z one strani Trojan. Sicer nebi bili konkurenčni.

Za to kar je naredil ni opravičila. In ko je pisal garancijo se mu ni prav nič zatresla roka, samo da je prodal. Pfuj. Res da je kupec pyzdek na kubik, ampak po drugi strani si ta dva prav zaslužita da sta naletela na mino. Oziroma eden na drugega.

No po moje si preveč pošten in nisi izbiral pravih avto za zamenjavo. Verjetno bi moral izbrati kakega "Sabba"

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
seveda bi menjava bila mogoča če bi za saba menjal kakšno drugo nepremičnino. če pa si prišel s starim sabom odpeljat si pa hotel npr tourana pa še s ceno si cenkal (njegov ni bil velik vreden tvoj pa milione) pa ni čudno da so te poslali domov;)

sej v oglasih napišejo marsikaj pol spodi pa "MOŽNOST NAPAK PRI VNOSU ZA KATERE NE ODGOVARJAMO." če mu je dal pa pisno garancijo za km (notr pa piše da je zihr 100% preveril da so km ok) pol pa je kr nateg

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Ne razumem najbolje kaj hočeš povedat. Iskal sem nov avto in svojega rabljenega ponujal v račun. Pri več prodajalcih toyota in vw. Ko sem omenil da vzamem novega če lahko saaba pustim pri njih nihče več ni bil zagret da bi mi kaj prodal. Pa do cene za katero bi ga vzeli v račun sploh nismo prišli. Bi mi pa z veseljem prodali toliko več leasinga ali kredita. Hvala, ampak ne hvala.

Novih saabov od leta 2010 ni več.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Načeloma imaš prav, le da ni šlo za avto, ampak traktor, da nisem jaz kupoval, ampak prodajal, pogovarjal pa sem se s pekarno, ne z avtohišo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.525
2.899
113
v lokalni ostariji
vidiš da sem imel prav. k prodajalcu avtomobilov, kateri se prodajajo BP si šel s svojo nepremičnino, katera mu bo zavzemala plac itd med rabljenimi... zakaj bi se jebal s tvojo nepremičnino če je ne bo uspel "obrnt" naslednjih x let vmes bo pa prodal še žnj novih avtov (ki se pač prodajajo... )

pek si ti pravi...

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Komentiral sem izjavo da avtohiše vzamejo vse, samo da prodajo novega. In kot sem že napisal med vrsticami, ja, mojo staro podrtijo bi menjal za novo z njihovim doplačilom. Očitno zahtevam preveč. Zdaj pa me nehaj vlečt za jajca, hvala.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.555
1.084
113
Titograd
Saab pri nas pač nima nekega renomeja, to je avto za zelo ozek krog ljudi. Daj ga na kaki Autoscout ali ebay, maš več šans za prodajo.

jello

Guru
22. sep 2008
10.150
3.867
113
Nazadnje sem ga odjavil iz prometa in se dogovoril s saab serviserjem, da ga lahko pustim pri njih na dvorišču če bo kaj zanimanja. Prodal se je v enem tednu, kupil ga je prvi, ki ga je pogledal (za 5k, najcenejši na avtonetu je bil takrat 7,5k). Nekateri, ki so se prodajali takrat (jeseni 2014) se prodajajo še danes. Rekorder na avtonetu pa je saab 9-5, ki se prodaja od leta 2010. Cena je še vedno enaka, avto tudi od takrat stoji, ga še vedno vidim ko se peljem mimo (Ambrož v Lahovčah).

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Komentiral sem izjavo da avtohiše vzamejo vse, samo da prodajo novega. In kot sem že napisal med vrsticami, ja, mojo staro podrtijo bi menjal za novo z njihovim doplačilom. Očitno zahtevam preveč. Zdaj pa me nehaj vlečt za jajca, hvala.

Itak ti pa takoj k vw in toyoti. Zakaj nisi poskusil pri kaki KII ali Hyundai-ju seveda ne v LJ v kakem ce, mb ali ms pa bi verjetno šlo. nepremičnina za nepremičnino.press

Podobne teme