Nategatorji !!!!

terezijslo

Pripravnik
10. jan 2014
54
0
6
Kaj pa Top Cars? Smo kupil pr njemu avto, pa se mi zdi en navaden šmuglar. Avto je prodajal kot nekaramboliran, v resnici je bil, so pa vse porihtal, razen hladilnik klime je fuč. Ga morm enkrat poklicat pa vprašat, kaj se gre, da je vedu, da je bil karamboliran. Nam še servisne knjige ni dal, pa ves čas zatrjeval, da ni karamboliran. Je pa neki mutil tud z davkom, ker smo na pogodbo napisal kar 2000 € nižjo kupno vrednost kokr dejansko je bla.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik terezijslo pravi:
Kaj pa Top Cars? Smo kupil pr njemu avto, pa se mi zdi en navaden šmuglar. Avto je prodajal kot nekaramboliran, v resnici je bil, so pa vse porihtal, razen hladilnik klime je fuč. Ga morm enkrat poklicat pa vprašat, kaj se gre, da je vedu, da je bil karamboliran. Nam še servisne knjige ni dal, pa ves čas zatrjeval, da ni karamboliran.
Nimam kaj pripomnit kot to, da so ovce za striženje (če je seveda zgoraj napisano res). In zaradi ovc lahko taki lagodno živijo z nategi.

Citat:
Je pa neki mutil tud z davkom, ker smo na pogodbo napisal kar 2000 € nižjo kupno vrednost kokr dejansko je bla.
Ni mutil. S tem, da je tebi dal 2000 nižjo ceno ti je lahko približno jasno, kakšna je bila njegova nabavna cena avtomobila. In tako se je lepo izognil plačilu davka na dobička. Vprašanje: ti si na to kar pristal?

terezijslo

Pripravnik
10. jan 2014
54
0
6
ja, stara mama je kupovala avto, pa je kar pristala na to kljub mojemu nasprotovanju. Samo hotela je avto, zdaj pa mam, pa se morm z njim enkrat it ubadat.
Blo je to res, nisem kar tko neki v 3 dni napisa.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.497
1.659
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
ja, stara mama je kupovala avto, pa je kar pristala na to kljub mojemu nasprotovanju. Samo hotela je avto, zdaj pa mam, pa se morm z njim enkrat it ubadat.
Blo je to res, nisem kar tko neki v 3 dni napisa.
In kaj se boš "ubadal" z njim?

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
slike limat

q9-evo.jpg
Avto net bi moral bannat takele trgovce in jim permanentno onemogočit oglaševanje ob takih nategih. Ampak ker njih boli ku-rac, dokler jim dilerji plačujejo, da se oglasi vrtijo na glavni strani je pa tako stanje kot je. Naj se že trije študentje FRIja dobijo pa naredijo slovenski Ebay, da se uredi tale trg z malimi oglasi končno!

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Pravni sistem bi moral banat take prodajalce. Ko bi jih par šlo v čuzo za par mesecev in bi jim pobrali nepošteno pridobljeno korist, bi se ostali malo zamislili.

terezijslo

Pripravnik
10. jan 2014
54
0
6
smo dogovorjeni za pregled vozila pri enem od njegovih serviserjev, ki jih pozna, pa bomo videli kaj in kako. Saj ne obstaja samo sodišče, obstaja trg in več načinov, da ga uničiš, spraviš na slab glas itd.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Za tega se je šlo. Linka ni bilo več, ker stalno obnavlja oglas... Nisem siguren da je res nategator...

Nazadnje urejeno:

687333

Zelenc'
6. jun 2014
2
0
1
Rabljen avto je kot zenska,manj ves manj boli.Nekatere imajo vredu kilometrino pa se ne sekiramo toliko kot pri avtomobilih,ker sem opazil,da se o tej kilometrini pisejo litanije epskih razseznosti.Aja pa koliko je kdo zasluzil pa je itak slovensko nacionalno vprasanje.Naj vsak dela kaj zna in pri tem seveda zasluzi,je pa odlocitev vsakega posameznika,ce mu pustis,da zasluzi.Jaz vem,da sem komplikator zato kupujem rabljena vozila pri pooblascenih avtohisah,kjer poteka sistem staro za novo.Vozilo je seveda par tisocakov drazjeod nacenejsega istega modela na avto.net.Za vse,ki pa ne pridete dalje kot do 1 strani na avto.netu pa se dogaja tole.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Ker v avtohišah pa reeeeeees ne nategujejo.
hysterical-1.gif
Že v tej temi je kar nekaj primerov.

Nategator ostane nategator (kurva ostane kurva.press).

terezijslo

Pripravnik
10. jan 2014
54
0
6
Tole se pa še kako strinjam s tabo
cool-1.gif
Drugač pa teli nategatorji nočejo nikamor, niti premakneš ga ne k svojemu mehankarju. Smo čez kak teden pelal k temu ustmu mehankaju, da je pogledu brez unga posrednika in jasno druga oseba. Baje je to poškodba na hladilniku zaradi let. Ne verjamem pa, da bi si avto zapomnu. Eh, kokr kol, men se ne da več za teh 100 € bockat z njim

Podobne teme