Nategatorji !!!!

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
V oglasu je označeno "nekaramboliran" (trenutno res ni), po telefonu je rekel, da ni bil zaleten, šele po vrtanju je priznal. Gre za poštenjakarja, se strinjam.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Danes je klical en tip, da bi prišel pogledat avto, ki ga prodajam. Ne zna slovensko, sem mislil da je kak bolgar,.. Anyway, pravi tip da pride čez pol ure in res, čez pol ure se nariše na parkingu pred blokom. Rdeč golf gt, litvanske tablice, debelinko noter..

Potem pa znana scena, malo ovo, malo ono, pa nima dveh airbagov, pa nima plastik radkap, uglavnem kao spodbijanje cene. Ponudi 400€ za avto, mu rečem da pod 600€ avto ne gre od hiše in da se mi ga ne mudi prodat. Pravi potem, ajde 500€ pa roka. Jst sem vztrajal pri svojem. No, meni se res ne da ukvarjat s kreteni, ki bi samo ceno zbijali, zato sem mu lepo povedal, da če se ne ujemava glede cene, pač ok, grem jst nazaj na toplo.

Grem proti vhodu, tip še kar nekaj okoli avta hodi, takoj zatem se pripelje še en tovornjaček z nalagalno rampo. Dva čudna tipa noter, uglavnem jst sem samo lepo šel dol, v avto in ga preparkiral na eno tretje parkirišče, malo stran.

Nič resnega sicer, vseeno pa hočem povedat, da bodite previdni pri ogledih avtov. Marsikakšni kalibri pridejo avte ogledat, nato pa enostavno odpeljat, seveda brez pogodbe.. Jst sem poslikal registrske njegovega avta in tovrnjačka, ker se nikoli ne ve.
Vsekakor, previdnost ni odveč!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
za 100€ ti bo zdej avto stal še X mesecev.... in imel boš še XYZ [cenzura]čkov okoli ki ti bodo ponujali 300€ ali manj....
ko se boš pa res odločil prodat boš pa dobil samo še 400€...

pač trma in princip ima svojo ceno...

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Eh ne.. Meni se ga ne mudi prodat. Če ga ne prodam, ga bom pač nucal jst, oz. kdo drug. Če pa se najde junak, ki se strinja z mojo ceno, pa super.
smile-1.gif
Nima veze tukaj princip, z zgornjim postom sem želel samo opomniti, da je treba bit pozoren pri ogledih avtov. Pred kratkim so znancu izpred bajte odpeljali brand new Octavio :/

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
no to itak da je treba pazit ob ogledu da niso "barabe"... drugače pa če se ti ne gre za prodajo je razumljivo... drugače je na žalsot velikokrat resnično pravilo "prvi kupec zlati kupec"...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Se zato splača investirati par eur za gorivo in se raje zmeniti v kraju 5 km od svojega bivališča, recimo...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Xsara Picasso, ki se je prodajala prejšnji mesec z 290.000 kilometri. Jasno, sedaj jih ima 110.000 kilometrov manj ! !
Prodala se je za cca 2000 €, sedaj hoče mutibariæ zaslužit 1200 € !

Avto prej NI imel servisne knjige, sedaj jo ima ( verjetno poštemplano... )

Avto je kupil:

A3-F, Dejan Hrovat s.p.
P.E Mariborska c.216
CELJE-ŠKOFJA VAS
Mob.:041 / 998 - 117

Sedaj ga prodaja:
PRODAJALEC : Mob.:068 / 138 - 880

-MOŽNOST NAKUPA NA POLOŽNICE Z 10% POLOGOM DO 7 LET IN VI STE LASTNIK VOZILA BREZ PLOMBE 400 EUR POLOGA

-VOZILO JE ODLIČNO OHRANJENO
-REDNO SERVISIRANO
-SERVISNA KNJIGA
-SLOVENSKO POREKLO
-2X KLJUČA

-DIGITALNA KLIMA
-ELEKTRIČNI PAKET
-ELEKTRIČNA OGLEDALA-
-ELEKTRIČNA STEKLA
-MULTIFUNKCIJSKI VOLAN
-NASLON ZA ROKO
-CD-RADIO-ORIGNAL
-MEGLNKE
-CROM PAKET
-USNEJNI VOLAN
-POTOVALNI RAČUNALNIK
-PARKIRNI SENZORJI PDC

-VREDEN OGLEDA IN NAKUPA...

1901018-nategun1.jpg

Priponke

• 1901018-nategun1.jpg
    1901018-nategun1.jpg
    72,2 KB · Ogledi: 241
Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Kaj pa Dekawce kupujete, to je ja pokvarljiva roba, ga ima kolega, pa zmeram vsaj 1 merilec pretoka zraka rezerven vozi s seboj, saj to je na DKW jih potrošen material enako, kot se gorivo natanka, tako mi je vsaj razložil
smile-1.gif

Podobne teme