mah avti so uvoženi od vsepovsod. francija, nizozemska, italija...
jebat ga povsod kjer se da poceni zravn pridt...
jebat ga povsod kjer se da poceni zravn pridt...
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
V Nemčiji se, če se ne motim, vrtenje števca smatra kot kaznivo dejanje.
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Mogoče kot zanimivost še to (velja za vozila VW, za ostale ne vem)... Če je bil avto servisiran kjerkoli v EU na pooblaščenem servisu, ti lahko to tudi pri nas preverijo v računalniku, razen za Italijo (baje nimajo podpisanega nekega sporazuma). A glih največ avtomobilov pri nas je, se mi zdi, uvoženih iz Italije...
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
P.S. pred kratkim sem pustil pri dilerju C5 z 500Kkm, prodal se je za 100Kkm pa neki....in ti to zagovarjaš
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pa sej ni čudno, da se dogajajo takšne svinjarije okoli avtov če pa povprečen janezek misli, da je avto z 150k+ na števcu za na odpad (ali pa ga je treba praktično "šenkat"), ker bi itak vsi radi imeli rabljen avto z minimalno prevoženimi kilometri za minimalno ceno. Sorry, odpade, koliko denarja toliko "muzike". Rabljeni avti (dobri primerki) niso v tujini nič kaj cenejši (kvečjemu obratno), večja je le izbira zgonjenih primerkov, katere pa naši dilerji seveda z veseljem na veliko uvažajo, kako bo pa drugače še kaj zaslužil če bi pa vsi vse radi imeli praktično za "džabe", če pa ne bo zasukal števca ga pa ne bo mogel prodati, ker polovica ljudi še vedno živi v časih stojadin in yugotov kateri res niso zdržali kaj več kot 100k brez generalke.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
P.S. pred kratkim sem pustil pri dilerju C5 z 500Kkm, prodal se je za 100Kkm pa neki....in ti to zagovarjaš
Zakaj pa potem tega dilerja ne prijavis ... ali pa vsaj poisces novega lastnika in mu poves, kaj je kupil
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Pa sej ni čudno, da se dogajajo takšne svinjarije okoli avtov če pa povprečen janezek misli, da je avto z 150k+ na števcu za na odpad (ali pa ga je treba praktično "šenkat"), ker bi itak vsi radi imeli rabljen avto z minimalno prevoženimi kilometri za minimalno ceno. Sorry, odpade, koliko denarja toliko "muzike". Rabljeni avti (dobri primerki) niso v tujini nič kaj cenejši (kvečjemu obratno), večja je le izbira zgonjenih primerkov, katere pa naši dilerji seveda z veseljem na veliko uvažajo, kako bo pa drugače še kaj zaslužil če bi pa vsi vse radi imeli praktično za "džabe", če pa ne bo zasukal števca ga pa ne bo mogel prodati, ker polovica ljudi še vedno živi v časih stojadin in yugotov kateri res niso zdržali kaj več kot 100k brez generalke.
In ti garner si tipičen primer zgoraj opisanega janezeka. Gledati hodiš najcenejše možne kante na a.net in potem pizdiš nad ohranjenostjo. Pa kaj bi ti rad, novi avto za 300 eur?
Enkrat za spremembo raje na a.net namesto "po ceni-cenejši naprej" uporabi še kakšno drugo opcijo in ni vrag da ne boš našel dobrega avta (ampak bo verjetno presegal tvoj budget za katerega še dobrega kolesa ne dobiš kaj šele avta).
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mene nebi blo strah kupit enega nemca s servisno knjigo, ki je resnično nerazbit in ima 200k.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mene nebi blo strah kupit enega nemca s servisno knjigo, ki je resnično nerazbit in ima 200k.
Bi ga kupil od sebe?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tukaj pa en tipično vrhunsko ohranjen, čaka na svojega Janezeka.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3652517&show=1 (vidim okolico kjer je slikan pa mi je vse jasno)
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Mogoče kot zanimivost še to (velja za vozila VW, za ostale ne vem)... Če je bil avto servisiran kjerkoli v EU na pooblaščenem servisu, ti lahko to tudi pri nas preverijo v računalniku, razen za Italijo (baje nimajo podpisanega nekega sporazuma). A glih največ avtomobilov pri nas je, se mi zdi, uvoženih iz Italije...
Preveriš lahko za vse iz VAG koncerna.
Samo ne mislit, da boš kar tako prišel na Audi servis in hotu zvedet kilometre, ker ti ne bodo povedali.
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Preveriš lahko za vse iz VAG koncerna.
Samo ne mislit, da boš kar tako prišel na Audi servis in hotu zvedet kilometre, ker ti ne bodo povedali.
Zraven mora biti še lastnik vozila. In on dovoli vpogled v stanje.
lp