Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Ne dajaj nobenih informacij o svojem bančnem računu. To so men skos eni pošilal na mail, ko sem dal oglas za mobitel na enga od slovenskih spletnih oglasnikov. Glih zadnjič sem bral kok mal podatkov je potrebnih, da lahko online odprejo bančni račun na tvoje ime, ki ima verjetno limit in grejo max. v minus. Oz. malo podatkov je potrebnih, da s pomočjo teh pridejo do ostalih podatkov, ki so potrebni za odprtje računa. Že podatki, ki jih oddaš na raznih portalih in so vidni so dovolj, če so pravilni seveda.
Če ji daš samo številko računa, si lahko bolj malo z njo pomaga.
S trgovinami jih še nekako razumeš... pač želijo čimveč zaslužit. Oglas se še vedno da najti. Kar se pa tiče izgleda mi je bil pa prejšnji stokrat bolj všeč. To kar so naredili zdaj je totalni nepregledni ščiš.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Cela bolha je nateg,zdej so jo cist unicl stem izgledom in naredil nepregledno.
Pa ce ste opazl dajejo tele "trgovine"pred druge,sam zato da dobijo tisto dnar in zdej ima ze vsak trgovino,ves biznis pa vrtijo navadni smrtniki.
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Daleč od tega da bi bila Bolha kot taka nateg, sem že čuda stvari prodal tam. Nazadnje N73.
Za kake avtomobile ali hiše prodajat pa verjetno res ni.
Katarinca nevem kaj si stem mislila!?Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Dej ji račun od Železnikov...bo tja nakazala
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
hehehe A ni dala dobre ponudbe?
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Mary Jane hehe hehe... hehehehehe
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
jaz sem prek bolhe tud že polno stvari prodal pa do zaj še ni blo problemov ... je kr precej resnih kupcev gor
je pa tak kot ste že povedli ... za vrednosti do 500€ še gre lepo prodajat ... kaj več pa je že malo problem