Evo mene, javljam se iz Dominikanske republike!
Če verjamete v smrkce...
V glavnem, bila je predstavitev podjetja, ki se ukvarja z zakupom stanovanj po celem svetu in to naj bi bila največja svetovna turistična agencija RCI. Bili smo samo trije pari, posvetil pa se nam je gospod iz Anglije, prevajalka in hostesa. Imeli smo zastonj pijačo, v eni od njihovih for (kao licitacija)pa sem potem zastonj dobil še penino in Milka bonboniero!
O moji nagradi sem slišal samo na koncu nekaj besed, češ, to boste pa naslednjič izkoristili. Sicer pa sem se pustil nategniti, ali pa tudi ne, presodite sami. Prodali so mi 7-dnevni dopust na Kanarskih otokih, Tenerife, katerega lahko izkoristim bilo kdaj v obdobju enega leta in pol za ceno 700€z za štiri osebe. Cena je za sobo v luksuznem hotelu s pripadajočo opremljeno kuhinjsko nišo, transfer iz letališča, slovenski predstavnik in koriščenje vseh športnih igrišč in rekvizitov. Na meni je prevoz z letalom in seveda hrana, ki pa naj bi bila cenejša kot pri nas. Nisem še gledal ponudb turističnih agencij, da bi primerjal cene, pa tudi za letalske karte se še nisem pozanima, koliko stanejo. Torej, so me nategnili ali ne,?
P.S.: Izlet na Bled je sicer 100% uspel pizza je bila pri Matjažu kot vedno odlična (močno priporočam, če kdo ne ve kje je, je na poti na Blejski grad, na prvem ovinku, piše gor sicer lovski dom), v hotelu, kjer pa je bila predstavitev pa sem slučajno tudi delal cca. 20 let nazaj in sem sedaj srečal dve bivši sodelavki, kar pa je bilo Neprecenljivo!!!