Nateg-nagrada!?

B81

22. jul 2007
37.738
11.017
113
Mislim, da nam bo Car pisal iz DR
grin1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Evo, tkole je šel moj tast pogledat, ker ma itak preveč časa - penzion. Zadel je potovanje v Španijo in ne boste verjel...vse je blo res. Le da je zadel samo za 1 osebo, za drugo je plačal 200 evrov. Zadovoljen...

jello

Guru
22. sep 2008
10.280
3.906
113
To je pol to ko se je včasih v Opatijo hodilo? prodaja berghof posode in posteljnine, nagrada pa varka da sploh kdo pride to gledat? Ko si dobil nagrado, ampak če si jo hotel izkoristit si moral pa še 1x toliko doplačat.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Evo mene, javljam se iz Dominikanske republike!
cool-1.gif
Če verjamete v smrkce...
V glavnem, bila je predstavitev podjetja, ki se ukvarja z zakupom stanovanj po celem svetu in to naj bi bila največja svetovna turistična agencija RCI. Bili smo samo trije pari, posvetil pa se nam je gospod iz Anglije, prevajalka in hostesa. Imeli smo zastonj pijačo, v eni od njihovih for (kao licitacija)pa sem potem zastonj dobil še penino in Milka bonboniero!
cheer.gif
O moji nagradi sem slišal samo na koncu nekaj besed, češ, to boste pa naslednjič izkoristili. Sicer pa sem se pustil nategniti, ali pa tudi ne, presodite sami. Prodali so mi 7-dnevni dopust na Kanarskih otokih, Tenerife, katerega lahko izkoristim bilo kdaj v obdobju enega leta in pol za ceno 700€z za štiri osebe. Cena je za sobo v luksuznem hotelu s pripadajočo opremljeno kuhinjsko nišo, transfer iz letališča, slovenski predstavnik in koriščenje vseh športnih igrišč in rekvizitov. Na meni je prevoz z letalom in seveda hrana, ki pa naj bi bila cenejša kot pri nas. Nisem še gledal ponudb turističnih agencij, da bi primerjal cene, pa tudi za letalske karte se še nisem pozanima, koliko stanejo. Torej, so me nategnili ali ne,?
P.S.: Izlet na Bled je sicer 100% uspel pizza je bila pri Matjažu kot vedno odlična (močno priporočam, če kdo ne ve kje je, je na poti na Blejski grad, na prvem ovinku, piše gor sicer lovski dom), v hotelu, kjer pa je bila predstavitev pa sem slučajno tudi delal cca. 20 let nazaj in sem sedaj srečal dve bivši sodelavki, kar pa je bilo Neprecenljivo!!!
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zanimivh for se poslužujejo, glede na to, da so "največji na svetu".
Skupinsko pranje možganov na bolj osebni ravni..., ko se ti lahko predstavnik bolj "posveti" in zato človek kar hittro odpre "prtošelj"
Je bila vsaj hostesa huda?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Zanimivh for se poslužujejo, glede na to, da so "največji na svetu".
Skupinsko pranje možganov na bolj osebni ravni..., ko se ti lahko predstavnik bolj "posveti" in zato človek kar hittro odpre "prtošelj"
Je bila vsaj hostesa huda?
Hostesa je bila huda, ampak glupa pa kot točak, je tist anglež skori živce zgubu...
hysterical-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Mislim, da je bil tudi na kanarcih "time shering" - plačal si toliko in toliko in si lahko dopustoval po celem njihovem svetu.
V glavnem je bila natega, nekaj ubitih,...

Da se jim pa splača najeti dvorano za 3 (6) ljudi, hosteso,...
Upam, da boš dobil svoje.

P.s.
Kam na Tenerife pa greš (jih slučajno dobro poznam)?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Torej so ti uturili 7 dni kanarskih za 700€ za štiri osebe
hysterical-1.gif

Letalske karte so za 1 osebo več kot 700€
bonk.gif
, hrana je draga, ker tam, na tistih vulkanskih otokih, nič ne raste in morajo vse pripeljati s celine, za videt ni nič, Atlantik je mrzel, okoli sebe boš imel same penzioniste. Hitro prekliči in zahtevaj denar nazaj, dokler imaš še čas.
Pri Matjažu so pice res ok.
zmaga.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
k bi ti vedel kam sem jaz pobegnil, da ne bi komunajzarji pobral denar..obdavčil nepremičnino.

sam se bojim, da še premalo v vukojebine za te klerikalce..

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Torej so ti uturili 7 dni kanarskih za 700€ za štiri osebe
hysterical-1.gif

Letalske karte so za 1 osebo več kot 700€
bonk.gif
, hrana je draga, ker tam, na tistih vulkanskih otokih, nič ne raste in morajo vse pripeljati s celine, za videt ni nič, Atlantik je mrzel, okoli sebe boš imel same penzioniste. Hitro prekliči in zahtevaj denar nazaj, dokler imaš še čas.
Pri Matjažu so pice res ok.
zmaga.gif

Ej, banan imajo za pol Evrope (Tenerife)
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kok ste..mone

car bo na dopust povabil še dva, skupaj bodo zakurblal gliser..in za en teden prenočevanja na mirnih trdnih tleh bo super. hrano bodo prvlekl z gliserjem in to je to.

tko čehi hodijo na ajdran, mi pa k smo razred višje pač temu primerno na tenerife.
če pogledate abramoviæa..isti drek.. z avionom v maribor..s sabo je imel vse, v lokalu ni jedel..na letalu je imel kaviar in vodko.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Če imaš majhne otroke s seboj, je dobro imeti pripravljeno kako zgodbo, zakaj imajo fantje tam tako radi en drugega...

Si to mislil?
grin1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Letalska karta na Kanarske otoke je poceni, samo malo prej preveriš termine, dobiš tudi za 150 EUR povratno iz Trsta, mogoče še ceneje. Cena hrane je tam tam z našimi, rent-a-car smešno poceni. Slučajno so bili kolegi v oktobru dol in so malo povedali.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Oni so dobili na začetku avto za 2 tedna, koliko so plačali lahko preverim jutri, potem pa so podaljšali avto za en teden in doplačali še 150 EUR, kar je cca 20 EUR na dan, bili so 4je, se pravi 5 EUR na osebo na dan. To je zame smešno poceni.