Nateg-nagrada!?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kakšen teden ali dva nazaj sem sicer nerad odgovoril na nekaj vprašanj glede dopustovanja. Pustil sem jim svoje podatke zaradi nagradnega žrebanja. Nakar me včeraj preseneti klic, da sem bil izžreban in da sem dobil 7-dnevni dopust za štiri osebe v Dominikanski republiki. Nagrado moram prevzeti v Park hotelu na Bledu in to jutri, danes pa so me klicali še, da so mi sporočili kodo s katero naj nagrado dvignem...
shocked-1.gif
Več pa nisem uspel izvleči iz njih, sedaj pa ne vem, a je bila cela dvorana, ki bo jutri tam, kao izžrebana ali pa sem res jaz "lucy guy"? Se mi zdi, da bo kar tisto prvo ta pravo in da grem jutri dopoldne na Bled samo na izlet!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.656
113
Hehe....to so tko k une.....ključi mercedesa so že pr nas in čakajo samo na vas

Če izpolnite še ...... in nam jo pošljete v priloženi ovojnici pa boste udeleženi v dodatnem žrebanju za........
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
prevoz v dominikano je cuka..spanje tam pa 300e..neki si le dobil.

drzim pesti, da pa ni tako slabo.

ps
kar prevzemi, pa potem prodaj naprej

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Daj Egončič ne piši zopet neumnosti in ne bodi najbolj pametn. Logično da imajo promocijo, saj pa je napisal. Imeli bodo najbrž promocijo XYZ izdelkov katerih firme ti sponzorirajo del nekega potovanja.... Igrajo pač na karto reklame ter da bo še kdo kaj kupil in se jim na koncu stvar pokrije.

@Car

Idi, razkiraj tisto urco časa za predstavitev ter sprejmi nagrado. Ko boš imel zadevo v rokah pa preveri vsa dejstva. Če ne moreš tiste ure razkirat tudi nobene nagrade nisi vreden, to ti je lahko jasno. Torej idi pa poročaj. 99% je neka finta s katero hočejo kaj prodati, ni pa sploh nujno. Torej najbolj pomembno je da ne rabiš nič dati (€€€€), torej moraš se samo udeležit predstavitve......

Lp

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Torej praviš, da je najbolje, da se hodi na takele podelitve nagrad, ni vrag, da bi v tisoč primerih še kaj celo dobil (set Amway čistil npr.), a ne?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Hrošček, logično razmisli, če ne greš ne moreš dobit, imam prav? Sicer ne poznam Amwaya niti njihovih setov ampak zate ko si bogat je vseeno, nekomu pa je morda všeč če kaj dobi zastonj, sploh če nima. O tem si že kdaj razmišljal? Morda pa že prvič kaj dobiš?

Če ne igraš Loto tudi zadet ne moreš....

Lp

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Pozanimaj se , kakšna je cena povratne vozovnice v Dominikansko republiko
grims-1.gif
in boš videl, da je plačilo 7 dni v hotelu pičkin dim. In verjetno ti bodo hotel rezervirali enkrat julija, da boš crknu od vročine.
Škoda dnarja in cajta, edino, če še nikoli nisi bil na Bledu, si ga pa mal oglej. Urco, dve, pa vidiš vse za nadaljnih 50 let.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
hysterical-1.gif

Dobra nagrada... Avion in letališke pristojbine si sam plačaj, hrano si sam kupuj, spal boš pa v tamkajšnjem hostlu za pikolo eur. Pa pazi se lokalnih tatov....
Aja, še to... Letiš lahko samo z Turkmenija propeler Airlines.

Resno... Iz kod so delali anketo?

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Meni so enkrat podobno ponujali. me kličejo iz neke amriške številke (omrežeje 001), in mi prijazna dama na drugi strani pove, da sem dobil nagrado - križarjenje nekje pri Floridi. Edino kar bi moral, je da pridem sam do Miamija in da povem številko kreditne kartice, da položim neko garancijo da pridem, ker drugače bodo dali nagrado drugemu.
Pa bolj, kot sem ji dopovedoval, da imam Viso že blokirano zaradi limita, bolj mi je težila, če imam še kakšno kartico
grin1.gif

Ampak je imela pa lep glas
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce znas samo malo z glavo razmisljat, lahko celo ugotovis, da zastonj ti ne bo noben nic dal... Te predstavitve so samo nategovanje folka, ki se pusti nategnit na limanice in prazne obljube
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Jest, kdo pa pravi da mora kam it? Naj se pelje na Bled na kosilo in naj stvar vzame kot izlet....
smile-1.gif
Ponavadi je na predstavitvah teh vrste vključena še kakšna pogostitev, torej še enkrat, nimaš kaj za popušit. Seveda se sam tega ne bi udeležil ampak če našega Car-ja tako mantra firbec naj gre in pogleda. Še enkrat vas sprašujem, kaj ima za zgubit?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>> kaj ima za zgubit?

Cajt pa 50 evrov bencina. Ne vem sicer zate, ampak kar iz firbca se jaz ne vozim čez celo Slovenijo za vsak slučaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kdo ti je kriv, da živiš v vukojebinah. eni živimo v srcu države in nam je na vsak konc max ura.

pač mal več prezentacij pogledmao, mal večkrat nas kam pokličejo, pa se nabere teh angrad, da si lahko privoščimo stene za 3000€ po kvadratu. ti pa pač sadiš oljno repico v ravninah prekmurja, ali se tepeš s kočevskimi medvedi. bog ne daj, da si dolenc.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
A ni Car nekje iz okolice LJ? Pa saj sem napisal naj naredi izlet, torej če bo šel na izlet je cena 0€. Prijetno s koristnim
tongue-1.gif

Je pa še ena stvar, Car mogoče nikoli in nikdar ne bi šel v Dominikansko, mu morda nikoli ni padlo na pamet. Mogoče pa je to sedaj višja sila in ko bo prišel tja bo videl da ga doli čaka Hotel ***** z vso prehrano in vsem in bo doplačal avijon in šel dol. Morda je res avijon 80% vseh stroškov ampak hebiga, če je hotel pravi in če bi rad šel zakaj pa ne. Tudi 20% ni pes. Če pa je še termin pravi pa je tak zmagal
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo ti je kriv, da živiš v vukojebinah. eni živimo v srcu države in nam je na vsak konc max ura.

Zanimivo, nimaš ti velikih problemov z avtom ko zapade sneg?

V katerih rovtah poleg LJ pa si?