nastavitev tv

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ker je kle full večji obisk in se ljudje lažje razgovorijo kot pod budnim očesom modov elektrotehnike vas prosim, če mi kdo pove

kako naj nastavim sliko za izredno svetel prostor
in kako za temen prostor

gre se za samsung ps58c6500

in ne, tv ne 'zuji' kukr je reku mamumu. zuji dokler je na mutastga in mrzel, po par minutah se čebele spravijo po med in zadeva ne brenči.
signal je analogni, lastovka

btw
nastavitve za fusbal me ne zanimajo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Na pamet govorim:
Tools -> pol pa mora biti kaka opcija o varčevanju z energijo. In tam nastaviš temnost-svetlost ekrana.

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
na netu so kompletna navodila....

Tisto ni zanimivo, je boljš odpret novo temo na Alterju. Se je treba pohvalit, da ima mujo nov tv
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.902
114
63
štajerska
dobro, slabo kake veze ime to
tak si nastaviš da kaj vidiš. povečaš kontrast in svetlost za podnevi recimo
vse kaj se da nastaviti je "dobro" iz tehničnega vidika. tv ti zaradi tega ne bo crknil. eni imajo radi bolj svetlo eni manj, eni take barve drug kontrast...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sej najdem jest meni..recimo..sam ne vem kaj je dobr

Na mudri, slika je subjektivna. Če lahko nekdo palamudi, da so avdio kabli za 1k EUR/m superiorni, si ti lahko naštimaš sliko, kakor tebi, ženi pa sedežni paše.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Poglej na daljincu če je kak gumb ''Smart'', ponavadi je pod tem imenom nastavitev slike, potem pa izbereš recimo Sport za bolj svetel prostor in Cinema za bolj temen.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ker je kle full večji obisk in se ljudje lažje razgovorijo kot pod budnim očesom modov elektrotehnike vas prosim, če mi kdo pove

A) kako naj nastavim sliko za izredno svetel prostor
B) in kako za temen prostor

A) Spusti roleto.
B) Dvigni roleto.
B/I) Prižgi luč