Nastavitev tv kanalov? Usb varianta?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Prebral sem v sorodni temi o nastavljanju tv kanalov (vrstni red). Omenja se moznost (to mi tudi na tv-jih napise) nastavitve prek usb-ja. Zdaj pa vprasanje: kje staknes programe (po vrsti katero bi si posameznik zelel)? Oziroma: so kje kaka navodila kako to zadevo urediti? Hvala. Lp

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Na USB si lahko shraniš programe, ki jih že imaš razvrščene in sicer greš MENU-ANTENA-Prenos seznama programov. Lahko, pa si jih
preneseš na USB in jih z programom Samsung channel editor.0.72 urediš na računalniku, nato, pa jih po enakem postopku uvoziš na TV.

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Da iskoristim temo, kaj pa na LG ju se da kaj urejat pa vpisovat. Če dam skenirat, mi podre celotno nastavitev.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Je Samsung_chanel_editor.0.72 dosti bolj praktičen. Potem, pa še imaš SamToolBox.

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Kako, da ne. Naprej ga odzipaj potem pa zaženi ChannelListPCEditor.exe v mapi "chlpced-0.72-release" Nato klikni file- open in poišči channel_list_LExxxxx_1001.scm Potem pa imaš zavihke AIR, CABEL in SATELITE.

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Program mi dela, ko odprem *.scm pa napise da je invalid file.
Taisti file z samsom odpre normalno?

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
samo opomba: .scm datoteka za serije A-C se razlikuje od tistih za D in E.
Tako da je potrebno malo pazit, katero verzijo programov uporabljate.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Še en info glede teh programčkov:

Goran82: to kar si mi poslal na gmail sem si želel poslati naprej na drug email. In kaj se je zgodilo: gmail(moj ponudnik interneta oz. njihov filter) mi je blokiral in ustavil pošiljenje tega maila (dobil na gmail mail od njih, da vsebuje MIME type contents?. Kaj bi to bilo?

In update za ta program:

http://sourceforge.net/projects/samschanneledit/files/latest/download

bolj enostavno (po moje) ne gre. priporočam. Lp

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
ksz
glede na to, da ima večina novih aparatov Smart TV z LAN priključkom, me čudi, kako to da še niso omogočili urejanja TV programov preko mreže, recimo preko spletne strani

Podobne teme