Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da je london tudi prvi imel javno razsvetljavo. Spomnimo pa se tudi kaj se je zgodilo ob elektricnem mrku nekaj let nazaj v USA. Če ne bi bilo JR v mestih menim da bi bilo vec kriminala. Oporekas?
Ja. Ker potemtakem bi bilo včasih več kriminala. No, vsaj pri nam je dejansko tako.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Spomnimo pa se tudi kaj se je zgodilo ob elektricnem mrku nekaj let nazaj v USA. Če ne bi bilo JR v mestih menim da bi bilo vec kriminala. Oporekas?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Mislim da je london tudi prvi imel javno razsvetljavo. Spomnimo pa se tudi kaj se je zgodilo ob elektricnem mrku nekaj let nazaj v USA. Če ne bi bilo JR v mestih menim da bi bilo vec kriminala. Oporekas?
Če bi bilo več policistov peš zvečer na ulicah bi bilo tudi manj kriminala.
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
praviš da gre za splošno javno varnost ?
london je praktično ves pokrit s kamerami. splošna javna varnost pa se konstantno zmanjšuje.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kje točno da ne bova na pamet? povej mi v katerih delih ljubljane
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tam kjer se dogaja največ kriminala. Kje to je pa zihr veste
Dej ce mislis debatirat pol debatiraj, ce nimas argumentov povej pa bomo zakljucili debato. Na obmocju centra in bezigrada imas policiste ki so pes in na kolesih. Ampak glede na to da ocitno pises kar tja v en dan se mi verjetno res ni treba trudit pa pisat se kaj vec ane?Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tam kjer se dogaja največ kriminala. Kje to je pa zihr veste
OT: A si ti nov na forumu?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dej ce mislis debatirat pol debatiraj, ce nimas argumentov povej pa bomo zakljucili debato. Na obmocju centra in bezigrada imas policiste ki so pes in na kolesih. Ampak glede na to da ocitno pises kar tja v en dan se mi verjetno res ni treba trudit pa pisat se kaj vec ane?
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ksz
kake bodo zdaj posledice za nemčijo in potem tudi nas, ker so na volitvah zmagali ta Zeleni..... se komu sanja?
vem samo, da bo zanimivo spremljat kaj bodo ustvarjali