Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nihče ni govoril o opravičilu. Samo o tem, da se da reakcijo na podlagi akcije tudi razumeti.
Poznamo reakcijo, akcije pa ne. In akcija ni nepomembna oz. manj pomembna.
Skratka, ne poznamo cele zgodbe.
Jst bi ženski priporočal naj ga počaka z kakim kijem al pa kladivom in ga pretepe do invalidnosti oz. smrti!!!
Al pa naj mu zagrozi da ga bo sredi noči zabodla.....
...v primeru da ga je ona psihično maltretirala pa lahk sam rečem da je še premal dobila...ker bi jo on moral toliko nabunkati da nebi bla sposobna it kamorkoli prijavlat.
Al pa naj gre baba v kolikor je nedolžna trenirat Full Contact in ga čez en čas polomi ko patko
Ker vidim, da vas je zmotilo tisto moje, da jo nekdo še bolj nalomi. Jaz sem napisal kar sem doživel skozi ravnanje ene moje dobre prijateljice. Punca se je pač znašla in sedaj uživa življenje. Nisem rekel, da je to edina ter pravilna pot. Vsak bo po svoje ravnal ter po svoji pameti.
Citat: Uporabnik doctorz pravi:
Take izjave, naj jo nekdo se dodatno pretepe in podobno sodijo le v otroski peskovnik, pa se tam nevem ce jo bo kdo sprejel.
Nikakor ni razumljivo in še manj sprejemljivo. To so največje reve, ki se spravljajo na šibkejše, ker vejo, da se lahko saj ne bojo dobil udarca nazaj. Me zanima, če bi se upal spravit na nekoga, ki je močnejši in bi ga prefukal, če bi mu le ta nacufal živce. Verjetno bi dal rep med noge pa čao. Tukaj pa ve, da je močnejši od nje in si upa. To so reveži.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.