narodnost

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Med drugim tudi pokrajinsko prilagodljiv.
evil.gif

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa ni treba mekanemu tega razlagat. Njega ni šans da pogruntaš.
evil.gif
Ni poanta v tem, da jaz pogruntam njega. Poanta je, da sam ve, kaj je in kaj ni. Zaradi mene je lahko Franc Novak iz Slovenčeve ulice v Ljubljani ali pa Jessica Fletcher iz Vegasa. Na forumu je vsakdo lahko vse. Forum prenese še več kot papir.

Ampak slej ko prej se zastavi že omenjeno vprašanje, kako so vsi Turki v Nemčiji Nemci in nobeden Hrvat v Sloveniji Slovenec? In potem se še najde kdo z legendarnim "multi-kulti", brez da bi vedel, kaj to pomeni. V osnovi se vse vrti okoli tega, kar sem zapisal glede integracije in asimilacije. Bodisi prostovoljne bodisi prisilne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
če hočeš pit pivo..piješ laško al pa jelen. drugega iz rok ne dam..razen ce ni izbire.

je pa res..gorensko se pustim častit..jem krampir..lep bel krampir..zavidam sosedom lule..anonimno prijavljam inspekcijam..od psov do psic..pravi slovenac.

če sem iskren..enkrat tedensko nazgem slovensko anrodno..predvsem golica, sloveniaj od kod lepote tvoje, jaka lojtro brz..

pijem cvicek..hvalim cvicek..komaj cakam metlisko crnino al refosk..jaz sem..univerzaklc

pravi al kaida tip
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
To ti bodo razložili alter strokovnjaki. Meni tudi ni jasno, zakaj bi muslimani v Evropi lahko održali svoje običaje, ko pa pride Evropejec v muslimansko državo pa se mora obnašat kot paše njim....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Zdaj ko je tudi pri nas globalizacija ni problema. Pred 20 imi leti pa smo štajerci požrli ves laški pir po novomeških gostilnah.
grin1.gif

BTW:Kje nabavljaš jelen pivo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sporočam o tem da sem ponosen na svoje korenine in s tem tudi na vero, katero je naš narod prevzel pred tisočletjem.

Presneto, kaj pa je Vatikan z rotvajlerjem na čelu?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Potem se bo pa treba odločit - a boš stran vrgel papir ali forum - če sta nekompatibilna?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Potem se bo pa treba odločit - a boš stran vrgel papir ali forum - če sta nekompatibilna?

forum mi je življenje

rojsni list..mi je identiteta

ne morem se odpovedat..lahko se odpvoem obema jajcema, sam temu pa ne

10 za prikrit način deportiranja..prebrisan si ti

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik softi pravi:
10 za prikrit način deportiranja..prebrisan si ti
Tale zaključek si pa kar sam izpeljal. Sem že prej napisal - sploh ne vem, kaj dejansko si. Kam naj deportiram Franca Novaka - iz Slovenčeve na Hrvatski trg?
Napisal pa si tudi, da ti papir govori eno, forum pa drugo. Ali laže papir, ali ti na forumu svojo vlogo igraš drugače, kot bi si želel, ali pa forum sestavlja kup neumnih ljudi, ki ne zna razumeti tvoje vloge. Zdaj pa izberi "lažnivca", ki pači realno sliko. A sem (spet) kaj narobe razumel?

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Tale primer s forumom se pravzaprav precej sklada s tvojo temo - eno je, kaj je nekdo dejansko, drugo pa, kakšno vlogo igra in kaj bi rad bil - tako v skupnosti, kjer živi, kot na forumu. Eni bi radi bili del črede, pa jih čreda ne sprejme, drugi bi radi bili črne ovce, pa jih čreda potegne vase in jih prepriča, da so beli. Če sam ne vem, kdo sem, mi bodo drugi to še težje pojasnili.