Napetost v Ukrajini - Krimu

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Si videl, ko je imela Nulandova govor na tisti konferenci, v ozadju desno, kdo je bil sponzor dogodka?
Uganeš, katera firma je v parih dneh po puču dobila pogodbo za fracking v Ukrajini? Ta ista.

Videl. Me ne preseneča.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Poglej, dovolj je, da razumeš, da obe strani manipulirata - nekateri so imeli težave z razumevanje tega.
wink-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
No to je pa ja logično, da obe strani manipulirata v svojo korist, to je ja "normalna" in pričakovana reakcija. Največji point je pa v tem, kdo je začel prvi ter s kakšnim razlogom
smile-1.gif
In to po mojem mnenju definitivno ni bila Rusija, kljub temu, da jo sedaj tako prikazujejo zaradi priključitve Krima.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Največja skrb je, ko se bo začelo mešati štrene na etnično mešanih področjih - en, dva, tri, pa smo v Ruandi. Primitivcev na obeh straneh je že dovolj, potrebna je samo še iskra.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
Prav zares. In to iskro bo z navečjim veseljem (glede na bližnjo zgodovino) prižgala USA s svojimi zavez...ritolizniki. Boli njih kuhac za ljudi, štejejo naložbe, dolgovi in vsesplošen profit. Denar je žal še vedno sveta vladar.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mislim, ni zdaj Putin mati Terezija - za ljudi boli k.urac vse. Kdor bo imel večjo korist, bo izkoristil umetno ustvarjene medetnične spore.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja, kaj pa Sovjeti in revolucije? Segajo še pred 49 in tudi prvi so začeli s sponzoriranjem "revolucionarjev" (teroristov?) po 2.SV...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mislim, ni zdaj Putin mati Terezija - za ljudi boli k.urac vse. Kdor bo imel večjo korist, bo izkoristil umetno ustvarjene medetnične spore.

A sem rekel, da je mati Tereza? Samo izpostavil sem, kdo v praksi bolj ustvarja pogoje za takšne spore in jih potem tudi izkoristi. In to pa sigurno ni Putin. Zgleda da so se enkrat za spremembo USA & Co. malce ušteli v svojih kalkulacijah, kar me po svoje prav zabava, moram priznati.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja, kaj pa Sovjeti in revolucije? Segajo še pred 49 in tudi prvi so začeli s sponzoriranjem "revolucionarjev" (teroristov?) po 2.SV...

Ja kaj pa še prej? Pa v fevdalizmu? Pa še prej? Mislim dafaq no...dajmo se osredotočit na sedanjost in bližnjo preteklost, kdo dela zdrahe po celem svetu zadnjih 20 let? USA. Saj veš, tist samooklican svetovni policaj.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Mene osebno ne zabava, ker so tam ljudje - mislim, te zadeve eskalirajo v sekundi in nerealno je pričakovati, da bi v primeru etničnih spopadov posredovala OZN.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Mene osebno ne zabava, ker so tam ljudje - mislim, te zadeve eskalirajo v sekundi in nerealno je pričakovati, da bi v primeru etničnih spopadov posredovala OZN.

Saj sem napisal, da me po svoje zabava. In to je mišljeno zgolj in samo v smislu, da mi je všeč, da se Američanom ne izzide ravno vsaka svinjarija, ki si jo zaradi svojega pohlepa zamislijo.

@titov - yeah, sedaj sem veliko bolj miren, ko sem videl tisto sliko
tongue-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.959
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Ja kaj pa še prej? Pa v fevdalizmu? Pa še prej? Mislim dafaq no...dajmo se osredotočit na sedanjost in bližnjo preteklost, kdo dela zdrahe po celem svetu zadnjih 20 let? USA. Saj veš, tist samooklican svetovni policaj.

No pa se dajmo osredotočiti na Kavkaške narode, na Sibirske in ugofinskega izvora, kdaj bodo Rusi dopustili tem narodom svobodo? Toliko o fašistični Rusiji.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
V redu. Samo najprej mi razloži, kaj ima to veze s podajanjem izmišljenih informacij celemu svetu o določenih državah po celem svetu ter kasnejšega vojaškega posredovanja na podlagi teh izmišljotin. Ali to pač dela tudi Rusija s Putinom na čelu?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.075
16.214
113
A to je bilo vse v zadnjih 20ih letih ali greva pri vseh udeležencih iskati vse možne primerljive in neprimerljive grehe v preteklost do samega začetka civilizacij na Zemlji več tisoč let nazaj? Pa Nemci so potemtakem torej zate še vedno narod nacistov, ki si zaslužijo totalno uničenje oz. kakšno konkretno kazen zaradi grehov v drugi svetovni vojni?