Kar mi je zanimivo je blo da sem izvedel da je Janukovič ruski človek?
Tega nisi vedel? Sej to je bilo jasno še iz časov plinske princese in tistega zastrupljenega tipa.
Kar mi je zanimivo je blo da sem izvedel da je Janukovič ruski človek?
Se pravi ker se različni klani ruske mafije ne znajo zmenit oz so v vojni...trpijo zato ukrajinci...Tega nisi vedel? Sej to je bilo jasno še iz časov plinske princese in tistega zastrupljenega tipa.
vceraj so lepo povedal na tvju analitiki, ki mal poznajo politična ozadja, daje rus okupator ukrajine, da se vse dela v smeri,da je ukrajina v krču.
To vse drži, bistvenega pomena pa je, zakaj je to tak. Vse dokler usa niso začele grabit po ukrajini, je vse lepo funkcioniralo, ker je jasno ko beli dan, da je država v ruski interesni sferi. Ko pa so američani hoteli to vladotu vzet, je on to zelo uspešno preprečil, nayebali pa so ukrajinci.
To je približno tak, kot da bi zdaj rusija začela si prisvajat poljsko. Misliš da bi eu in usa mirno gledali?
ja spet USA kriva ...patetično.
lomit se je začelo ko je RUS janukovič, začel kazat interese tudi proti zahodu (zlata školjka mu pač ni bila dovolj), ker pač rusija je nazaj k naravi. In potem je vlad začel z notranjo vstajo. Sta lepo možakarja povedala včeraj.
To seveda ni res.
Janukoviču je EU rekla, da če hoče približati Ukrajino EU-ju, da mora odrezati Rusijo, česar pa ni hotel in je želel sodelovati z obema blokoma. Rusija je na to pristala.
Ampak, ker Zahodu to ni bilo všeč, so mu priredili puč.