Napetost v Ukrajini - Krimu

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Še pri VICE news so šli iskat ruske vojake v Ukrajini.

1. del od treh:

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
"Novaya Gazeta (ruski časopis)"

Ni Ruski cajtng...Sem malo pobrskal okoli in zadeva smrdi do neba...je propagandni pamflet zahoda s "kao Ruskim obrazom"..

Torej opravlja "kao novinarsko delo"...raziskuje korupcijo itd....ampak bolj pomembno je, da hkrati deluje kot propagandni stroj zahoda...Kot, da ti novinarji delajo "samo svoje delo", hkrati so seveda na vsakem koraku "pohvaljeni" od svoji zahodnih "kolegov"

pa poglejmo:

The Henri Nannen Prize in 2007.[28]
The Four Freedoms Award for Freedom of Speech in 2010.
On 27 October 2014 in Copenhagen editor-in-chief Nadezhda Prusenkova and co-editor-in-chief Vitali Yaroshevsky were presented with the Freedom Award of Politiken for the independent and critical reporting of Novaya Gazeta that has cost the lives of six of its journalists.[29]

Če vemo, da na zahodu ni niti enega "free" cajtnga in da so vse nagrade vključno z Nobelovo, samo ena farsa....potem vem, da je ta catng eno trobilo, ki nima ne veze z rusijo niti z "free speach"

Me zanima kdo bo od vas opazil na wiki link do članka, ki 100% potrjuje, da je cajtng voden "od zunaj".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Kaj le...mafija dobi v roke rudnik, vprašanje kako to vpliva na varnost, standard dela, ipd...potem pa še traja "xyxyxy" časa, da pridejo reševalci...tako je to v bajni rusiji.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
bonk.gif

po celem svetu, kjer koli so rudniki prihaja do nesreč. glih so rusi krivi ker je se je zgodila nesreča
stupid-1.gif

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kaj le...mafija dobi v roke rudnik, vprašanje kako to vpliva na varnost, standard dela, ipd...potem pa še traja "xyxyxy" časa, da pridejo reševalci...tako je to v bajni rusiji.

Darjan.....govoriva o isti vzhodni Ukrajini ali ne? Dej prosim uporabi še tiste sive celice do 100 pik. da boš dal iz sebe vsaj nekaj človeku podobnega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
bonk.gif

po celem svetu, kjer koli so rudniki prihaja do nesreč. glih so rusi krivi ker je se je zgodila nesreča
stupid-1.gif

Sumljivo, da se je zgodilo ravno zdaj, ko je zadeve prevzela mafija. Se ne bi čudil, če bi življenjski standard na vzhodu strmo padel. Sem že bral pred kratkim kako najeti "borci" in ruski vojaki plenijo, ker so pač "rešili ljudi pred zahodom" in imajo kao pravico do tega, ipd. Seveda da ne omenim, kako v porastu je siva ekonomija.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.355
5.653
113
Se strinjam z darjanom......karkol bereš o rusih.......človeška življenja so jim vedno bla zgolj statistika & potrošna roba....

Kamele0N

23. jul 2008
42.355
5.653
113
Zahodu......poglej doktrino marincev....ko pade ali je ranjen en njihovih pošlejo cel vod da ga reši...

Tud medije majo tako nastavljene da žrtve naprimer v Iraku štejejo v usmerjanju javnega mnenja itd....

Kamele0N

23. jul 2008
42.355
5.653
113
Al pa prekopi zahodnih vojakov še iz WW1 al pa WW2......zahodu je pač pomembno da se poskrbi "za svoje"........... padle itd itd...

Tudi ko sem se peljal čez Francijo poleti lani......majo vsa grobišča zgledno urejena....najbrž ne plačuje Francija za njihovo urejanje.....ampak kar USA

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Citat:
kje oz komu , kateri državi pa so človeška življenja kaj vredna !?

Sem že spraševal to enkrat, pa ni bilo odgovora. Torej, kako so v rusiji urejene pravice, ki so pri nas samoumevne. Recimo: sociala, dostop invalidom v vseh javnih ustanovah, pravica gluhih/naglušnih do tolmača, vse ostale pravice invalidov, manjšin, ipd?

Ali pa najnovejša zadeva pri nas, izenačenje istospolne zveze in v bistvu vse pravice okoli gayev, ipd?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
kje oz komu , kateri državi pa so človeška življenja kaj vredna !?

Sem že spraševal to enkrat, pa ni bilo odgovora. Torej, kako so v rusiji urejene pravice, ki so pri nas samoumevne. Recimo: sociala, dostop invalidom v vseh javnih ustanovah, pravica gluhih/naglušnih do tolmača, vse ostale pravice invalidov, manjšin, ipd?
....
pri nas !?
hysterical-1.gif

kje ti živiš

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
No, do nedavnega jaz tudi nisem vedel, da imajo naglušni pravico do tolmača, ampak ja..jo imajo.

In pomoje je v drugih, zahodnih, državah to le še bolj razvito.

Kako pa je s tem v rusiji, da se ponovim že ene tretjič?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zahodu......poglej doktrino marincev....ko pade ali je ranjen en njihovih pošlejo cel vod da ga reši...

Tud medije majo tako nastavljene da žrtve naprimer v Iraku štejejo v usmerjanju javnega mnenja itd....
pa veš zakaj ? ne kej je življenje kaj vredno. samo zato, da se bodo borili in jih ne naj ne bi bilo strah, da bodo ostali v ujetnišvtu ...
ampak eno je praksa drugo realnost

poglej malo na drugo stran luže. če si napačne barve si hitro pod rušo.
iebe se zahodu za človeška življenja. poglej irak, afganistan, sirojo, libijo itd... le kdo je to zakuhal !?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Ali pa recimo nekaj, kar je andiju zanimivo.

Ima rusija EV subvencije za nakup EV vozil ali fotovoltaike doma, ipd?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Še nisem slišal, da bi jo imeli.

Ampak, nemci je tudi nimajo. Kaj ti to pove o nemcih?

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Da se ne more razglasiti pomladi na podlagi ene lastovke.

Lahko pa se primerja pravice nemcev s rusi, povprečno plačo, življenjski standard, ipd...in potem daš neko, še vedno pavšalno, oceno.

Pred kratkim je mislim da neka hiša objavila seznam "najbolj prijaznih mest" za življenje, po pravici povem, da nisem pogledal seznama, oz sem samo videl da je dunaj zelo visoko, LJ pa na 72. mestu.
Me pa zanima, na katerem mestu je moskva? ali kakšno drugo rusko mesto?