Krizisce dunajska in linhartova smer poti od pokopalisca zale proti siski. pri postaji kino siska me je patrulja ustavila in mi razlozila da naj bi pripeljal skozi rdeco ceprav imam dve prici ki sta bili v avtu da sem peljal skozi polno zeleno ( patrulja je stala na dunajski se pravi pravokotno na mojo smer voznje). Ko ju vprasam na podlagi cesa sta to zakljucila ker nista vozila za menoj skozi krizisce mi pravita na podlagi osebnega mnenja in da ko sem peljal skozi krizisce sta videla da gori rumena luc v kriziscu (luc za spraznitev krizisca) in da je. Meni gorela rdeca, prosil sem ju da se vrnemo na krizisce in is situacijo pogledamo se enkrat nista sprejela mojega predloga ker naj bi se jima mudilo. Brez besed sta mi napisala nalog za 250 ? in 3 k.t. Naloga nisem podpisal, nato sem se vrnil nazaj v krizisce in spremljal delovanje semaforja zelena v mojem primeru gori nato se prizge luc za spraznitev krizisca in gori skupaj z zeleno cez 2 sekundi se zelena ugasne prizge se rumena nato se ugasnejo vse rumene tudi tista v kriziscu in se prizgejo rdece luci. Teoreticno je nemogoce po besedah policistke da sem peljal skozi rdeco in da je svetila rumena luc v kriziscu. Na nalogu sta mi namesto 20:45 napisala 21:45 ter namesto slovensko drzavljanstvo bosansko. Delovanje semaforja sem posnel na telefon. Zanima me ali je gdo bolj pravno podkovan in mi lahko svetuje kaj naj naredim? Ce se pritozim zgubim pravico do polovicke 125 ?, in v primeru da ne dokazem da nisem kriv placam tudi stroske obravnave.. Vsaka pomoc dobrodosla..