Napajalni kabel

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Dajte mi pomagat in povedat kje naj dobim kabel, ki je kombinacija spodnjih dveh...Potrebujem obkroženo kombinacijo. Hvala!

zke-napaja.jpg

td5-napaja.jpg

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.624
3.156
113
Zgornji nima zaščite, za kaj to rabiš? Ne vem če taka varianta sploh obstaja, razen če si jo izdelaš sam.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Taka kombinacija bi bila butasta, zato jih precej verjetno nihce ne dela. Vtikac, ki ima ozemljitvene kontakte, ima potem tudi na drugi strani ozemljitev nekam povezano, tisto, kar pa ti isces, pa nima na drugi strani ozemljitve vezane nikamor, torej je tudi na prvi strani lahko prikljucen samo dvopolni (tisti ploscat na vrhu). Tak kabel seveda normalno pase tudi v vticnico z ozemljitvenim kontaktom, kakrsne se prodajajo pri nas.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Kot si že izvedel, je ta kombinacija butasta in je sploh ni. Ampak lahko jo narediš sam, kupil napajalni kabel za brivnik (tako se prvemu reče), mi odščipneš ploščati vtikač in namontiraš željeni vtikač, s tem da na kontakt ozemljitve ne bo zvezano nič.

Zakaj bi to rad, če ni skrivnost? Ne vidim logike, razen če zaradi kabla, ki poteka pravokotno na vtičnico, iz ploščatega pa gre kabel naravnost ven....

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Fora je samo v tem, da je zgornji daljši in ga ne spravim za omaro
grin1.gif
To me blazno moti, ker bom očitno moral kupit podaljšek in mi bodo spet odvečni kabli in cel podaljšek pri omari ven štrlel.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
124
Potem morda potrebuješ nekaj takega:

tritech04.jpg

Tritech VR04

Cena nekaj manj kakor 3€ v večini trgovin