Napad skrajnih desničarjev v Novem mestu

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
telex pravi:[/I]

[/QUOTE]
Tebi jugovesterni niso smešni
stupid-1.gif

PS- no ja, saj je Rambo na istem nivoju pravličarsta
hysterical-1.gif

[/QUOTE]

Koliko jugovestrenov si pa gledal? Jaz se spomnim denimo Winetouja, pa mi ni bil kaj dosti smešen, bolj zanimiv ker mi je taka tematika zanimiva (pa tudi brez Holywooda). Če pa misliš partizanske filme, tisto zame niso "vesterni"
Moj nick pa nima povezave z Rambom kot vsemogočnim vojščakom. Ga pa uporabljam že precej let, takrat si ti še nisi upal toliko kracat po netu, pa verjetno tudi nisi imel niti s kom...

Pa enkrat sem ti tudi že napisal, da idiote lepi sebi, meni jih ni treba. Poglej se v ogledalo
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.648
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Pretvori na edino pravo referenco... Maratonce ali Ko to tamo peva...

Odreagiral si prav tako kot so izvajalci predvideli
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz nimam nobene lutke pribite, je pa žalostno, da nekdo hodi vsako nedeljo k maši, pošilja otroke, tu gor na forumu pa ves čas tolče čez cerkev, duhovnike in tisto v kar pošilja otroke.
Pa saj takih je ogromno, ne samo Roberto. Malo spremljaj prijatelje na fb, pa bos videl kako je v prvi vrsti pri Miklavžu/Božičku, kako jim je Božiček prinesel kup daril, hkrati pa tolče kako moremo verjeti v neko pravljicno bitje ki je zivelo pred dvemi tisocletji.

Nazadnje urejeno:

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Nimam FB, toda take se takoj prepozna. Že v rani mladosti so bili v prvi vrsti tako v šoli kot v cerkvi, ko pa so prišli iz vasi vmesto pa so postali najhujše vrste proti našemu narodu in proti veri.
Ampak toliko pa nimajo jajc in rečejo bobu bob in nehajo hoditi v cerkev, pošiljati otroke k verouku ali še vedno plačujejo maše za rajne.

Hanzi, tebi in tvojim pa vse naj
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ubistvu se ne bi čudil če ne bi bli res kakšni z molotovkami iz Metelkove......preoblečeni v obleke s križi!

Mislim zakaj bi se sploh kdo šel izpostavljat s simboli......razen če je zrežirano
17758-icon_confused.gif

Mogoče sta bila pa tista likvidatorja kramberberja iz argentine, preoblečena v meniha
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Že v rani mladosti so bili v prvi vrsti tako v cerkvi, ko pa so prišli iz vasi vmesto pa so postali najhujše vrste proti proti veri.
Ali pa če tole pogledamo z drugega zornega kota.
Starši so jih tlačili v cerkev, ki se jim s tem je totalno zagnusila in so sedaj proti temu idiotizmu. Ali pa jih je tekom odraščanja preprosto srečala pamet, kar tebe žal še ni
evil.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ja skrajna desnica? Ali je pri naših politikih kdo skrajna desnica ali levica? Ali ima skrajna desnica kakšne veze z desnico ?
Ali naši desni politiki počnejo to kar snecer misli?

Če bi ga okol kepe iz desne bi znorel !

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Bom obema...

Kaj vidva počneta intimno, v objemu doma in družine me BK. Lahko verujeta v karkoli. Ko pa nekdo "z ognjem in mečem" širi vero (8888) in jambranje (Hanzi) pa se ljubezen neha.
Enostavno ne dopuščata(e) drugačnih pogledov na svet, realnost vam je prikazana skozi neko prizmo, vedno, ama vedno najdeta krivce za lastno mižerijo, nesrečo,... v drugih. Nikdar (oba) nista naredila kataraze, se zazrla vase in rekla, jebemu, ampak če bi jaz kaj naredil drugače, če bi jaz sploh kaj naredil (raqzen jambranje) bi bilo drugače... Ne bi širil nestrpnosti, vsiljeval svojega pogleda...

Fantiča, manjka vama širine pogleda...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sem bi ravno takrat par 10 metrov stran. Sicer dogodka in napadalcev nisem videl, glede na klientelo, ki pa živi in deluje v tem Sokolskem domu (aka novomeška Metelkova pa še bolje Rog), pa je prej verjeten kakšen "samovžig" za zbujanje pozornosti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Že v rani mladosti so bili v prvi vrsti tako v cerkvi, ko pa so prišli iz vasi vmesto pa so postali najhujše vrste proti proti veri.
Starši so jih tlačili v cerkev, ki se jim s tem je totalno zagnusila in so sedaj proti temu idiotizmu. Ali pa jih je tekom odraščanja preprosto srečala pamet, kar tebe žal še ni
evil.gif
To bi razumel, ce danes ti otroci v vlogi starsev ne bi izvajali istih dejanj(kot njihovi starsi). Tudi ti starši vozijo otroke na Miklavža, Božiček jim skozi dimnike prinese darila pod jelko, ko je otrok pri 1.sv obhajilu ali birmi ga zura cela zlahta cel vikend, vsi se na novo oblecejo..... Po fb, forumih pa čisto druga pesem. Kaj naj recem....

Roberto: zakaj ne bi jambral, ce v tej drzavi ze vsi jamrajo. Zakaj moram biti jaz crna ovca. Pravijo da je dbro da se kdaj zjoces. Tato zenske dlje zivijo od moskih, ki skrbi in zalost drzijo v sebi.
Jaz se imam sicer cisto ok, ceprav imam hofer laptol, bob paket, 10 let staro drvatbico na dvoriscu. Ne bi imel nic proti jabolku, nekemu all inclusive paketu pri mobitelu/simobilu, novo alter zverino na dvoriscu, ampak.... lezim na kavcu pa malo jamram, pa gre....
evil.gif

V ponedeljek na tvojem dvoriscu/garazi nisem opazil nic novega
evil.gif

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
evil.gif
To bi razumel, ce danes ti otroci v vlogi starsev ne bi izvajali istih dejanj(kot njihovi starsi). Tudi ti starši vozijo otroke na Miklavža, Božiček jim skozi dimnike prinese darila pod jelko, ko je otrok pri 1.sv obhajilu ali birmi ga zura cela zlahta cel vikend, vsi se na novo oblecejo..... Po fb, forumih pa čisto druga pesem. Kaj naj recem....
Hja, eni so taki, drugi ne. Eni to počnejo zaradi tradicije, drugi ker jim teži preostala familija, eni imajo vernega partnerja(normalni se tudi kaj prilagodijo en drugemu ane) itd.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Tole je ziher delo kakšnih zadrogiranih levičarjev, noben naci ni tako neumen, da bi šel v akcijo s hakenkrojcem na sebi...malo preveč opazno, če te plavi lovijo, ane????

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Bom obema...

Kaj vidva počneta intimno, v objemu doma in družine me BK. Lahko verujeta v karkoli. Ko pa nekdo "z ognjem in mečem" širi vero (8888) in jambranje (Hanzi) pa se ljubezen neha.
Enostavno ne dopuščata(e) drugačnih pogledov na svet, realnost vam je prikazana skozi neko prizmo, vedno, ama vedno najdeta krivce za lastno mižerijo, nesrečo,... v drugih. Nikdar (oba) nista naredila kataraze, se zazrla vase in rekla, jebemu, ampak če bi jaz kaj naredil drugače, če bi jaz sploh kaj naredil (raqzen jambranje) bi bilo drugače... Ne bi širil nestrpnosti, vsiljeval svojega pogleda...

Fantiča, manjka vama širine pogleda...

Tako kot 8888 "z ognjem in mečem" širi vero enako tudi ti "z ognjem in mečem" širiš kaj drugega. Nisi nič drugačen.
Enako je glede obtožb pedofilije med duhovniki s tvoje strani. Tukaj tudi samo jambraš, me pa zanima, koliko duhovnikov si že prijavil policiji, če veš, da se to dogaja. Ni ravno najbolj lepo, da ene nekaj obtožuješ, sam si pa popolnima isti.