Namerno nezavesten

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Je že kdo probal to naredit? Kak je?
grin1.gif

Jaz bi probal samo se mi zdi, da je lahko kar malo nevarno to delat zaradi pritiska ko pihaš v palec
confused-1.gif
Lahko ti žilica poči.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.843
1.686
113
Iskajoč brata
Jest sn probal drugo vrjanto. ka das glavo med noge in ful globok dihaš, pal takoj ustaneš. pa te zmanka za ene par sekund.

Tak čist zmeden se zbudiš nazaj

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
To smo mi tudi neke enkrat probavali......ampak še zaj nevem, če so se pretvarjali al ne.....jaz nisn mel jajc probat!!!

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
To kar je prikazano na Utube, mi malo sliči na fejkanje z izjemo predzadnjega fanta z belo majico........... ker ko sem jaz to probal, sta me na vsaki strani pod pazduho dva frenda držala, ker sem izgubil tla pod nogami. Doživel sem black out za par sekund in to je bilo to.

Nič nekega smejčanja, pa UaU, pa nekega začudenja. Stemni se ti za pre sekund in to je to.....

B81

22. jul 2007
37.707
10.970
113
Oni pri 4-i minuti je ko van damme v zadnji borbi, ko oslepi
grin1.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Zadeva niti ni tako nedolžna kot zgleda, ampak mi smo po deset sekundnem dihanju ko si vstal ti je še nekdo pritisnil na pljuča...

Smo v srednji šoli testirali rezulatat je da je sošolc padu na tla ter posledično doživel še eleptični napad..
crazy1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ne rabim probat,ker se mi to dogaja občasno pa ni fajn.
Je pa tako kot je rekel SouthPark res ne padeš nazaj jaz sem 2x pošteno na pi.ko priletel
smirk-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zakaj bi kdorkoli to prostovoljno probaval?
17758-icon_confused.gif

S pomanjkanjem kisika in raznimi pritiski v možganih in podobnimi zadevami se je pa res za hecat.

Mal preveč gledate youtube pa idiote ki jih dobivate po mailih. Tud jaz npr. ne probavam, če res dobiš zračne mehurčke v možgane pri prehitrem dvigu pri potapljanju. Nekateri pa. Saj je prav, saj je čist preveč folka na svet.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
Ne rabim probat,ker se mi to dogaja občasno pa ni fajn.
Je pa tako kot je rekel SouthPark res ne padeš nazaj jaz sem 2x pošteno na pi.ko priletel
smirk-1.gif

Ni cist isto kot ko se ti stemni, tu je drugacen filing.

@Southpark: vse kar naredi se vlez na pojstlo pa si pritisni s prstoma na obe zili pod vratom in to cist elegantno, bos zacutil kdaj je dovolj in kdaj ne ker cutis pretok, ce si dober bos drzal 20sec potem pa uzivaj
bonk.gif
.
Aja pa nic bat, nemores drzat vec kot zmores, avtomaticno nimas vec moci v rokah oziroma jih ne kontroliras in delajo roke tako kot na posnetku.