Namen podforuma "Bitka med spoloma"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Consider it done
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Se pa opozarja, vrjemi. Sam kaj, ko pri nekaterih ne zaleže

Začel bom verjeti, da vam vsak mesec nakažejo na vaš TRR po par 100€ ali pa da se med sabo poznate že od otroštva. Druge logične razlage ni.
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jz sm pa zadnjem pikniku dal 1000€ gotovine v naprej. tako da so mi dali zaleno luč pri vsem. pač je.bi ga, sej smo v kapitalizmu
hysterical-1.gif

eno vprašanje za moderatorje podforuma bitka med spoloma:

so bli ponoč posti zbrisani, ker se je nekdo ( beri ynos) prtožu, ali pa je šlo za moderatorjevo odločitev? če je šlo za prvo možnost, mislm da ste ynosu dolžni neki
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jst sm zutri izbrisala sama od sebe, ynos se ni pritožil nič. naslednjič prileti še ohladitev zravn

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nevem zakaj ohladitev? če cilaš na "spravljanje na ynosa" potem pozabi na ohladitve. ker samo dobiva kar je isku. v "moji" temi v spamu, sem mu oblubu da mu bom vraču in oblube pa vedno držim. tko da kar pozabite na tisto prej ( spravljanja na ynosa=ban), ker je sam začel
zmaga.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com

V TVOJI temi sem spamal.
hysterical-1.gif
Kekec... tema je v spam kotičku....in to tema v katero si natrosil kup laži, ki sem jih kasneje samo demantiral.

Sicer pa. Eno je konstruktivna debata z naprotji ena na ena...drugo pa 20 na ena. Če mi ne zmoreš sam replicirat, kdo ti je kriv.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
frajer, ni šlo za 20 na ena, ampak je bil vsak zase. in če bi bil ti taprav moški, bi požru kar si isku, ne pa da si joku kok si bogi
hysterical-1.gif

pa ne zamenjuj laži z zajebancijo. sej vem da ne ločuješ VL in RL...

še poziv "taglavnim", prosim dajte ynosu perm ban, naslednjič ko vam bo zajokal da se kdo spravlja nanj. sem spada tudi njegovo stiskanje gumba opozori moderatorja
zmaga.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
bonk.gif
ynos ni pritisnil na gumb, jaz sem brisala sama od sebe, ker so se men zdel bedni posti. Sedaj pa nehajta se pregovarjat. ynos od tebe bi pričakovala malo več strpnosti in da nebi tako na veliko odgovarjal na provokacije.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
med vsem tem butanjem po glavi, nisi opazila da govorim v prihodniku in ne pretekliku. drugač se pa strinjam s tabo, ynos nehi bit cepc
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj je on iskal?! Kaj?!? Vse, kar je naredil, je bilo, da je pisal malo bolj normalne odgovore od ostalih omejenih puhoglavcev, nekateri pa ste mu bili fouš. Korl, na bruhanje mi greš, upam samo, da s tabo v RL ne bom imel nikoli stikov, se bom pa trudil tudi na forumu, da jih bo čim manj.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38

zakaj se pa lahko z ostalimi zafrkavamo? zato kr gre za zajebancijo, ynos je pa vedno bolj osebn.

ti pa ne dajej oblub, katerih ne boš držal
rolleyes-1.gif

Vpletanje moderatorjev v osebne zamere med uporabniki se ne dopušča nikjer.
- žaljenje ostalih uporabnikov nedoopustno
3 dni za razmišlanje o nivoju izražanja.
lp logistik

Nazadnje uredil moderator:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tebi, Ynosu ter Donu.

Za vse so pravila enaka. Ker pač nemoremo (osebni ali poslovni razlogi) bit 24/7 na Alter forumu, obstaja različni knofi. En izmed teh je tudi Opozori moderatorja. To velja za vse. Kdor misli, da se mu godi krivica, je upravičen do knofa!

@Kloshar Noben nam ne nakazuje po par 100€, oz se z nekaterimi vseeno ne poznamo osebno, da bi imeli določeni več privilegijev kot ostali. Za vse velja, da se zmerjanje, žaljenje ter ostalo kaznuje z opozorili ter bannon... Pač, nekaj časa lahko, ko bova tudi midva z skorpy imela dost vseh vas, ko drug drugega pošiljate v mamin/punčin raj ali svoj organ, bova bannala vse po spisku! Mene to nič ne košta
evil.gif

@Ynos Tudi jaz sem mislil, da malo več podjebancije prenešeš, a če je pač ne, je pač ne! Tak si in . . A tudi zate (ter ostale
wink-1.gif
) smo dodali knof, katerega bi se lahko večkrat posluževal (če misliš, da se vajiin spor men tabo in Donom nebo rešil)---> ignoriraj uporabnika! Stisn ta knof na Dona, pa ga preprosti 5% ne jebaj več!

Verjemite, da imava z Skorpy veliko mero potrpežljivosti, a nekje je vseeno meja! Ata je največkrat tisti, ko VSE iz dreka ven vleče, naju miri etc,etc, a sami veste, da ste VSI kdaj napisali kak post, kateri ni bil fer do drugih....

Vzemite v opozorilo, grožnjo, prijateljski nasvet; karkoli pač že.

Vas pa pozivam, da nebo kakih komplikacij se držite naslednjega, res prijateljskega nasveta:

Česar nočem, da drugi ne počnejo meni, jaz nebo počel njim!

Lep pozdrav,

Ovca

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
lej, sej vem da sta se zmenila da mu boš lahko prostato pregledu z jezikom, ampak ne vtikaj se v zadeve, za katere maš premali IQ, da bi jih dojel.

Don ,če bi imel jaz vsaj dovoljenja za tale podforum, verjemi, da bi dobil toplice.
wink-1.gif

Osebno nimam nič proti nikomur, a vseeno...

ovca, ovčica, ovčy
grin1.gif

pa pametno da si zanikal tista moja plačila
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.