Tebi, Ynosu ter Donu.
Za vse so pravila enaka. Ker pač nemoremo (osebni ali poslovni razlogi) bit 24/7 na Alter forumu, obstaja različni knofi. En izmed teh je tudi Opozori moderatorja. To velja za vse. Kdor misli, da se mu godi krivica, je upravičen do knofa!
@Kloshar Noben nam ne nakazuje po par 100€, oz se z nekaterimi vseeno ne poznamo osebno, da bi imeli določeni več privilegijev kot ostali. Za vse velja, da se zmerjanje, žaljenje ter ostalo kaznuje z opozorili ter bannon... Pač, nekaj časa lahko, ko bova tudi midva z skorpy imela dost vseh vas, ko drug drugega pošiljate v mamin/punčin raj ali svoj organ, bova bannala vse po spisku! Mene to nič ne košta
@Ynos Tudi jaz sem mislil, da malo več podjebancije prenešeš, a če je pač ne, je pač ne! Tak si in . . A tudi zate (ter ostale
) smo dodali knof, katerega bi se lahko večkrat posluževal (če misliš, da se vajiin spor men tabo in Donom nebo rešil)---> ignoriraj uporabnika! Stisn ta knof na Dona, pa ga preprosti 5% ne jebaj več!
Verjemite, da imava z Skorpy veliko mero potrpežljivosti, a nekje je vseeno meja! Ata je največkrat tisti, ko VSE iz dreka ven vleče, naju miri etc,etc, a sami veste, da ste VSI kdaj napisali kak post, kateri ni bil fer do drugih....
Vzemite v opozorilo, grožnjo, prijateljski nasvet; karkoli pač že.
Vas pa pozivam, da nebo kakih komplikacij se držite naslednjega, res prijateljskega nasveta:
Česar nočem, da drugi ne počnejo meni, jaz nebo počel njim!
Lep pozdrav,
Ovca