S strani moderatorja v podforumi Bitka med spoloma mi je bilo rečeno preko PM:
Kaj je torej bistvo podforuma sem se začel spraševati, ko so vedno eni in isti že k-tič spravili določeno temo v spam kotiček. Imamo še en Spam kotiček, ki se loči od tistega v blodnjah le po začetnih 2 straneh teme in uvodnem vprašanju?
Je popuščanje strani moderatorjev, da mu ne bi vzeli pravic, sprejemljivo? Ne vem no, sam ne mislim več niti brati, niti odgovarjati, ker nima smisla. Vedno se bo našel krog drekačev, ki bo začel s konflikti in provokacijami, pristojni za sankcije pa pri tem niti ne mignejo. Enostavno prestavijo. Je res tako težko nevmesne poste enostavno izbrisati, opozoriti uporabnika in ob naslednjem poskusu sankcionirati?
Človek se vpraša, če ne velja na forumu slučajno diktatura ljudstva.
Citat:
nič kaj dosti moderacije v bitki med spoloma, ker smo se modi med sabo tko zmenil. če bom preveč posegala v teme, se bodo name spravl, da mi je treba vzet pravice itd.
Kaj je torej bistvo podforuma sem se začel spraševati, ko so vedno eni in isti že k-tič spravili določeno temo v spam kotiček. Imamo še en Spam kotiček, ki se loči od tistega v blodnjah le po začetnih 2 straneh teme in uvodnem vprašanju?
Človek se vpraša, če ne velja na forumu slučajno diktatura ljudstva.