Naložbene priložnosti za leto 2010

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.404
1.416
113
Glede nato da razširjaš dokument označen kot državna tajnost bi bil jaz na tvojem mestu previden, da neboš imel kakega obiska kriminalistov doma. Enako pa velja za tiste, ki so ga dali na svojo stran.
Drugače pa, verjetno je slika v drugih državah EU dosti podobna.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Kaj pa če je zajebancija?
tongue-1.gif
Jaz sem ga zasledil na internetu. Vpogled v original in pristnost slednjega pa itak nimam.

Če pa na BSI ali pri Uradu El Presidenteja puščajo podatke, je pa to v osnovi njihov problem in žalostno dejstvo. Zame je, ko je enkrat javno na internetu, pač javno. Do takrat so pač imeli cajt ukrepat in omejiti dostop do dokumenta, pa ga očitno niso in je pristal na zgoraj omenjenem web strežniku.

Je pa žalostno dejstvo, da če je kaj resnice v dokumentu, kar verjetno je, reč v osnovi ne bi smela biti skrivnost. Delo BSI je v osnovi javno. Obveščanje o stanju bančnega sistema pa bi moralo biti tudi. Ne pa da se skrivajo za oznako Strogo Sekretno kot kak Stalin s svojimi nalogi za množične poboje.

Jaz sem za to, da BSI javno objavi obseg slabih terjatev slovenskih bank. Naj se vidi. Konec koncev si davkoplačevalci to zaslužimo, saj jamčimo za bančni sistem s svojim denarjem, ki smo ga že enkrat sanirali iz lastnih žepov. Neobveščanje o resničnem stanju pa je zame v osnovi kaznivo dejanje, kriminalci pa tisti za krmilom BSI, ki so v osnovi hujši, kot raznorazni Kramarji, ki so kredite talali na lepe oke.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ma dej ta NLB smo že reševal davkoplačevalci, pol so jo del prodal, zdaj naj spet rešujemo, pol bojo spet prodal ? Tkole bi se tudi jaz šel firmo.