Je prehitel Pozarja z novico poletja v medijski klokoaki?
Je prehitel Pozarja z novico poletja v medijski klokoaki?
A veš da ne vem, oz. me sploh ne zanima. Odkar so prvič Arsota pumpali do ustoličenja so zame mrtvi.Zakaj poimensko ne poveš kdo je lastnik? Saj veš kam pes moli taco
Razsvetli me s povezavo davkoplačevalci - pogrebno podjetje - Večer. Osmrtnico vsak svojec plača direktno.Mogoče bi te zanimalo, ker smo plačevali "naročnino" Večeru davkoplačevalci.
BTW: Glede na Erar ima Večer daleč največ prihodkov od Pogrebnega podjetja Maribor. A toliko računajo za osmrtnice ali pokojne kremirajo z neprodanimi cajtungi?
kateremu dukiču?Lastnik je smetarsko tajkun, ki svoje ljudi izkorišča ampak to levičarje je moti. Sem enkrat rekel dukiču ko je bentil čez kapitalizem, zakaj je potem lakaj pri tajkunu, ki ga izkorišča
Salomon največji - Recikel d.o.o..Tole so družbeniki Večera:
Družbeniki
SALOMON d.o.o., podjetje za zaposlovanje invalidov, proizvodnjo, posredovanje in storitve Ljubljana
CURATOR NOVA, posredovanje in prodaja, d.o.o.
AM MARKETING, oglaševanje in trženje, d.o.o.
Kuster naložbe, upravljanje naložb, d.o.o.
EKO JEKLO, posredovanje in prodaja d.o.o.
MEDIA PARTNER AGENCIJA, tiskovna agencija, d.o.o.
Pojma nimam kdo od teh je smetarski tajkun, kot rečeno mi za večer dol visi že dolgo.
Kdo pa je Sašo Dukič pa pojma nimam.
Aja, levičarja si iz glave izbij!
Res je zanimivo, kako mu uspe že dolga leta izigravati medijsko zakonodajo. In kako to enega dela politike ne moti, ker jim zagotavlja propagandne storitve.Je pa tale Odlazkov Media24 naječja hobotnica podjetij v državi. Kot da bi se učil pri Musarju.. to niti ne prideš do konca.