Nalivate kaj v službi pred tekmo...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
...mi smo že ene 3 spili
cheer.gif

3 smo mi rešli že zjutraj zraven kafeja
evil.gif

Po šihtu pa še na 3 pire in zdaj sem že v formi da jim jebem mater za ekranom
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.938
113
40
MB
kaj pa ko dejansko po trgovinah ni radlera novega, alarmantno stanje
grin1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
emm, mene odstej. navijam za americane.

saj te ni štela... je samo slovence

hoces reci cefurje in pussyje?
confused-1.gif

ne vem zakaj je treba posiljevati z nogometom? sem mislil, da smo svobodna drzava pa pri dnevniku ze pol ure fuzbal vrtijo. zato pa iskreno upam, da cimprej izpadejo in gremo domov, da bom imel mir.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zgleda niso računali, da bo tale ''cedevita-okus-radler'' tak popularen postal. Pa niti reklamirajo ga ne, na drugi strani pa vlagajo ogromno v Bandidosa, pa gre prodaja samo dol. In še od vseh okusov samo kak Ice gre v promet.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

confused-1.gif

ne vem zakaj je treba posiljevati z nogometom? sem mislil, da smo svobodna drzava pa pri dnevniku ze pol ure fuzbal vrtijo. zato pa iskreno upam, da cimprej izpadejo in gremo domov, da bom imel mir.

se lahko obrneš za 360° in greš stran
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

confused-1.gif

No pa malo zdravega patriotizma, jaz tut ne maram fuzbala kot tv šport, čeprav mi ga je kul nabijat, se pa izogibam tv tekmam nasploh
in nevem kdo kje s kom prijateljsko ali ne igra, ampak nenazadnje je to ipak dosežek da nabijamo gole na svetovnem...

Ekonomija nam gre počasi v 3 krasne, o politiki nebi, zdaj pa če nem je ratalo na svetovno pa še tam zaenkrat "kr haramo", nevem,
gremo naši! Čeprav na pravi fuzbal tekmi nisem bil eni pa sem od štadijona oddaljen 10min.

Naši dečki se dokazujejo, malo jih pa lahko počastimo z malo daljšimi reportažami ipd...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Saj bo kmal spet kaka posvetitev škofa/mučenca/kongres/žegnanje/maša... pa boš spet lahko celo popoldne preživel pred TV-jem.
zmaga.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
na dan take tekme je to osnovna človekova pravica in pravica vsakega zaposlenega. razen tistih poklicev, kjer je pač potrebno biti trezen, ker se lahko zgodi nesreča. za take pa obstaja pa dopust. če ga pa ni možno vzeti...so tudi druge službe
evil.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.520
6
38
Ponosen sem, ker so zaradi tekme naših po šolah prestavili izpite, proslave ali karkoli so že imeli planirano na današnji dan ob 16h.

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
smola. s šeficami je ponavadi težje. nekater res ne štekajo. pri šefih je pa takih max 1%.

mi "napredujemo" z nesluteno hitrostjo.
nahrung002.gif