A to so vam ata al pa zupnik povedali? Mogoce stara mama?Obstaja star rek: Ženske se rodijo na vrhu gore, moški se rodijo v dolini okoli gore. Moškega se bo sodilo v življenju kako visoko bo splezal. Žensko se bo sodilo kako nizko bo padla.
Če imaš kot moški preveč dostopa do žensk, se ti ego umetno dviga in imaš nerealne pogled na svet. Takih moških je zelo zelo malo glede na populacijo.
Pri ženski je drugače, več moških da skozi, težje se parabonda. Pomeni hitro bo iskala boljšo rešitev (novega partnerja), ki je nikoli ne bo. Predstavljaj si da spoznaš novo punco in si njen 100+ tip in 3 nov ta teden. Misliš da je možno, da si dolgoročno s tako osebo? Pa glejva statistiko če je že kup dvoma: čim ima ženska 7+ moških za seboj je statistično 25% možnosti za srečen dolgoročen zakon.
Take zadeve se že povezujejo.
Namig: Pogovarjaj se z žensko ki veš da ni imela veliko spolnih partnerjev in jo sprašuj o planih za prihodnost opazuj kako se odziva na miselni proces prihodnosti . Potem pa imej isti pogovor in vprašanja z eno ki veš da jih je veliko šlo čez. Boš videl da sploh ne bo morala izrazit vizije za prihodnost kjer je več kot sama notri, pa še to se bo zgodba skoz obračala.
To je star rek. Da ga elaboriram: Moški imajo veliko za dobiti, ženske imajo veliko za zgubiti, Moškost je zgrajena, ženskost je ohranjena.A to so vam ata al pa zupnik povedali? Mogoce stara mama?
Kaksne modrosti clovek tu na alterju prebere, to je neverjetno ljudje bozji. Alter je ratal ko neka facebook skupina kjer se zbirajo istomisleci posebnezi. Vcasih je forum se kar bil, zdej pa beres samo boomer fore. Jebi ga zgleda da se vsi starate, pol pa take sekate ven da se clovek vprasa kako sploh prezivite. Al to pisete samo ker ste anonimni in si upate. V realnem zivljenju vas bi verjetno zena (mogoce tud mama?) za tasladke pa si ne upate
Bog ve kakšno zgodbo ti je punca prodala. Mogoče so jo pa oni škartirali, ker se zanič jjebe. Ti papak, pa seveda verjameš, kar ti ona ploza.Najbolj mi paše, ko se s svojo punco sprehajam po mestu in srečujem njene bivše... kok to seka, ko vem, da so jo vsi ti deci nažigali v nago *****, ampak jim je ušla in je zdaj moja... tudi to, da jim je pogoltnila spermo, je ni ohranilo pri njih. Al pa ko razkazuje svojo rit v tangicah na plaži, vsi vidijo, kako lepo babo jaz imam, oni pa ne.
A to po Trnovem?Najbolj mi paše, ko se s svojo punco sprehajam po mestu in srečujem njene bivše... kok to seka, ko vem, da so jo vsi ti deci nažigali v nago *****, ampak jim je ušla in je zdaj moja... tudi to, da jim je pogoltnila spermo, je ni ohranilo pri njih. Al pa ko razkazuje svojo rit v tangicah na plaži, vsi vidijo, kako lepo babo jaz imam, oni pa ne.
Ah, potem ni Robi.Po tŕnovem.
Gospod rasvetljeni, sem razumel kaj si hotu povedat ze na zacetku, ni blo potrebno elaborirat, ker ni neki zakomplicirano. Pa ne zagovarjam nicesar, ce hoce zenska met 100 spolnih partnerjev naj jih ima. Kako je to drugace od moskega ki ima 100 spolnih partnerjev? Aja...dolina pa hrib pa te foreTo je star rek. Da ga elaboriram: Moški imajo veliko za dobiti, ženske imajo veliko za zgubiti, Moškost je zgrajena, ženskost je ohranjena.
Všeč mi je kako se določeni zagovorniki promiskuitetno vedenja oglasijo in hočejo z taktiko sramovanja vzpostavit "moralno superiornost". Jaz sem vedno za razumen dialog. Ne motim te jaz. Moti te moja ideologija. Jaz osebno nimam sovražnikov.
...pa je bila včasih prav simpatična za pogledati. Ko je bila še najstnica, mislim.una dame je pa walking dead v živo.
epiš
A, kaj naredijo napačne odločitve v življenju....pa je bila včasih prav simpatična za pogledati. Ko je bila še najstnica, mislim.Poglej priponko 93962