Ja, to se pa strinjam. Meni sploh ni všeč sladkor po vrhu. Pa še povsem gola ni, ker ima po vrhu testoČisto preveč pocukrana, ampak dobra drugače.
Pa če bi biu cel pratfon, bi mi titch fajn not sedo. Zgleda lepo sočno.Čisto preveč pocukrana, ampak dobra drugače.
Drugače rečemo protfan.Pa če bi biu cel pratfon, bi mi titch fajn not sedo. Zgleda lepo sočno.
Tudi tepsija, za tiste druge.Drugače rečemo protfan.
A ni iz Brotwanne (banjica za kruh)Drugače rečemo protfan.
Pride iz brot in pfane - pekač za kruh.
5 sekund za germaniste in štajerce.
Zdaj pa nazaj na pocukrane in mehke.
No, saj to zanimanje ni izkljucno. Pa tudi ni bolj. Ce ze, je vsaj enakovredno. ZaenkratStari smo že ratal, če nas bolj zanima gibanica kot pa žemljice. (I)
Tudi možno, ampak protfan je pri nas pekač in to tak ploščat, ta velik.A ni iz Brotwanne (banjica za kruh)
Jah vecinoma recemo protvan(j), ampak stajerci pa itak drgacTudi možno, ampak protfan je pri nas pekač in to tak ploščat, ta velik.
Katera je toPrva objava. Za menjave na voljo
Drgače pa domača, konjičanka S.K.
Poglej priponko 60772Poglej priponko 60773
Poglej priponko 60771
Pa dj ti kj bolsga ane....Tudi, ce ne bi...
Vcasih je pac boljse nicPa dj ti kj bolsga ane....