Zdaj pa prosim za malo pozornosti, govori starešina s činom generala posredovanja drk materiala. Še posebej naprošam osebo Secret1, da si moje besede zapeče nekje v predelu desnega režnja, lahko pa tudi v predel za ravnotežje, če bo kaj več učinka.
Torej, ženske, ki se slikate pomankljivo oblečene in svoje slike razkazujete na OnlyFans, najprej poskrbite za pravino kriptiranje podatkov (slik), pa ne bo prihajalo do razmnoževanja slik (ne gre, a ne?
). Če prav razumem, nekdo pač MORA plačat za dostop do slik, potem pa le te razpečuje naprej.
Imam nekaj vprašanj (pa se ne bom dotikal pravnih zadev, ker me v tem primeru ne zanimajo):
1. zakaj se slikate? zaradi iskanja pozornosti ali zaslužka? (p.s. vprašanje je retorično)
2. ali resničnio menite, da so vaše slike bolj vredne ogleda, kot na primer slike Ukrajink, Rusinj, Američank? Mislite, da ste nad njimi? Spet retoročno vprašaje.
Ali imam sploh kako vprašanje za vas? NIMAM. Ker se mi hebe ...
Zakaj bi si sploh kdo želel vaših slik? Mogoče zato, ker ste za temi slikami wannabe lepotice, ki pričakujete, da vas bo zaradi teh slik zasnubil kak bogataš. Eee, pa niste vse Pamela Anderson. Je pa veliko Sebastienov Abramov ...
In, če nadaljujem, tole razkazovanje je v bistvu prostitucija. Le da v primeru prostitucije, telesnega dotika moškega in ženske, moškega do orgazma pripelje ženska, tukaj , v primeru slikovnega materiala, pa se mora moćki zadovoljit sam, na ročni način...
In še rezime: ker se niti od prostitucije, niti od teh slik NE plačuje davka, gre v bistvu za nelegalno dejanje. Torej?
Dokler se policija ne bo začela ukvarjat z nazaj prevrtenimi kilometri uvoženih avtov, me te vaše ONLYFANS grožnje NE skrbijo.
Pa srečno! Z ONLYFANS ročno naprej!