uh tezek jebač, k že 9 let vsak dan čaka na altru kdaj bo kdo ksno zizo objavusvečano prisegam da ga za to sliko tut ven ne potegnem kaj šele da bi si ga zdrkal
uh tezek jebač, k že 9 let vsak dan čaka na altru kdaj bo kdo ksno zizo objavusvečano prisegam da ga za to sliko tut ven ne potegnem kaj šele da bi si ga zdrkal
Iz te skupine googl drive te fuknejo cez cas vn! (pa sploh se nism niti 5% bejb pošero) .. Bedarija.. Je gdo za to da nardim jaz skupinco?. Brez tistega izmecka k ima tisto drugo skupino
Faker se ne matri. Je tist drugi gdrive velik bl razvit od tvojga. Mene iz tvojga lahko ven boksnes.Zarad laznivih ljudi objavlam kar tukaj, od danes naprej je vstop v googl drive skupino mogoc samo da mi v zs posles prej kaksno fotko, potem pa mail.. Brez tega mi niti rinit ne v inbox.... Ker tak folk k laze da bo objavil in ima vec kot 48 ur casa za objavo pa nic ne objavi mi ne rabi pisat... Uglavnem postopek je jasn.. Pises mi v zs samo ce imas kaj za posherat.. Posles kako slikco oz par slikc.. Dopises zraven mail pa te dam not in potem tam objavlas naprej. Lp
Kokr en otrok k je užaljen, ker ne more imet tko lepe igrače kot drugi in joka ker je ne dobiČe ne zelite najebat bolje da takoj zbrisete slike iz tiste druge skupine... Imate not zanimivi dve osebi tudi lastnico fotk....pa lepo bodite meni pa se vedno lahko pisete za pridruzitev... Res je da ni tolko materjala, je pa varna, komaj par dni stara skupina...
Kokr en otrok k je užaljen, ker ne more imet tko lepe igrače kot drugi in joka ker je ne dobi
Če ne zelite najebat bolje da takoj zbrisete slike iz tiste druge skupine... Imate not zanimivi dve osebi tudi lastnico fotk....pa lepo bodite meni pa se vedno lahko pisete za pridruzitev... Res je da ni tolko materjala, je pa varna, komaj par dni stara skupina...
Pa dej ze nehi bluzit. Kaj si zdej hud ko si letel ven? Se zavedas da tud ti lahko kazensko odgovarjas ker mas v svojem drajvu ogromno avtorskih onlyfans slik?Fantje sej bote vidli kaj bo uredila andreja se dobr da me v tisti skupini ni vec