Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Evo vam en discort,pa limite pa šerajte kokr hočte,nobene omejitve za sprejem
Ni potrebe, problem je drugje, da je tukaj veliko krtov in krtic....hahahah,kuj so prjavl,pravim,da je treba nardit forum
Ahhh Andrej... Dolgo že spremljam ta forum, sam nikoli se nisem registriral.. Ker ni bilo potrebe... Nekateri člani me poznajo pa vejo vse kar je potrebno... Tako da lepo prosim, te insinuacije, ki mejijo na osnošolsko raven..., zadrži.Tvoj tretji post in že vse veš ... se vidi, da imate osnovnošolci pouk na daljavo ...
Dolgo že spremljam ta forum, sam nikoli se nisem registriral.. Ker ni bilo potrebe...
Ohhh ja, pa dejva še enkrat. To igranje z besedami se lahko greva v nedogled. Energijo in voljo imajo za te stvari še samo najstniki in guru privrženci na forumih. Izvoli, igrajJa, saj vem, potreba mora bit kr močna .. da hočeš te linke. Če ni "potrebe", tud slik ne rabš
čemu ti starina to rabiš?In je že benan... Ne moreš verjet kolk je prašičev tukaj....
Ohhh ja, pa dejva še enkrat. To igranje z besedami se lahko greva v nedogled. Energijo in voljo imajo za te stvari še samo najstniki in guru privrženci na forumih. Izvoli, igraj
Ker če ne želiš sprejet nečesa, je to tvoja težava, ne moja.
Potem pa dodaj še mene.kaj se še matrate z discordom,
saj mamo skrito temo v podforumu
Pregledal,prvih25 strani lep materjal,tud ene čehinje rusinje,ali kej podobnga nisem srečal,tko,da oldisgoldiTe so lih tolk Slovenke, kot sem jaz pilot spejsšatla ... na prvi strani je ena, pol pa do konca foruma ... čehinje, rusinje, nema šta nema