sorry, nimam. so pa tvoje zadnje slike ZAKON!!!Zino, sorry, tvoj account je čist zabasan, ne morem nobenemu več dat dostopa ... a maš še kak "black" account za ta nove?
sorry, nimam. so pa tvoje zadnje slike ZAKON!!!Zino, sorry, tvoj account je čist zabasan, ne morem nobenemu več dat dostopa ... a maš še kak "black" account za ta nove?
Matr tolko novih članov na Alter v tako kratkem času - uspeh
ja nč, pol bom pa poskusil dobit še une od zadnjič, samo ne vem, če so še free... pa ne šeraj slik, ki si jih dobil prej od mene naprej, ker so se une tri iz Ljubljane prepoznale, pa mi zdej težijo po telefonu ... jebasorry, nimam. so pa tvoje zadnje slike ZAKON!!!
Meni prosim, sem bil v obeh channelih in aktivn, šeral itd..kdor še rabi link naj tu napiše ker ne vemo komu od prejšnjih objav smo že poslali
daš telefon na tihoja nč, pol bom pa poskusil dobit še une od zadnjič, samo ne vem, če so še free... pa ne šeraj slik, ki si jih dobil prej od mene naprej, ker so se une tri iz Ljubljane prepoznale, pa mi zdej težijo po telefonu ... jeba
jazkdor še rabi link naj tu napiše ker ne vemo komu od prejšnjih objav smo že poslali
Matr tolko novih članov na Alter v tako kratkem času - uspeh