Žalostno kake ideje mas lepe stvari pac niso za revne ljudiKaj pa če naredimo en paypal račun, vsak da par €, se subscribamo na vse "zanimive slovenke" na only fansu in vsi ki so zraven, dobijo slike na discord
Samozavest serijsko pri teh "lepoticah", ki mislijo, da je s par sto € na mesec vredno razkazovati svoje telo širnemu svetu...Žalostno kake ideje mas lepe stvari pac niso za revne ljudi
Kaki smeskoti ste, nisn ti jaz kriv da mores v telefon gledat da ti pride ker nisi sposobn dobit punce.Filip, če te moti zamenjej punco, nism ti js kriv da ti je kurva
Ker white knight incel siKaki smeskoti ste, nisn ti jaz kriv da mores v telefon gledat da ti pride ker nisi sposobn dobit punce.
Drugace pa vijim da ste nedorasli vsi skupaj in dojemate cisto vsako napol golo sliko punce z tem da je kurva... Torej so kurve vse ki grejo v kopalkah na plazo... Pa ja zal nikoli nebos razumel industrije kot je ta ker mas prekratki um ker so te vzgajali pri tem da so vse zenske kurve...
Me zanima ce je kdo od vas povedal svoji kaj pocne aja eni nemorete povedat ker je nimate drugi pa neupate ker se lastne punce bojite
A to je tisti, k je objavu, da loh pošlje slike? Hahaha ker lisac debilen. Bo se pač naredu nov. Boohoo
Kaki smeskoti ste, nisn ti jaz kriv da mores v telefon gledat da ti pride ker nisi sposobn dobit punce.
Drugace pa vijim da ste nedorasli vsi skupaj in dojemate cisto vsako napol golo sliko punce z tem da je kurva... Torej so kurve vse ki grejo v kopalkah na plazo... Pa ja zal nikoli nebos razumel industrije kot je ta ker mas prekratki um ker so te vzgajali pri tem da so vse zenske kurve...
Me zanima ce je kdo od vas povedal svoji kaj pocne aja eni nemorete povedat ker je nimate drugi pa neupate ker se lastne punce bojite
Ti se zavedas da vi unicujete dohodek drugim?? Aja nena se ker vidis samo zensko kot objekt za seks...Brigej se zase bos najbol naredu, ce te pa mot da punca objavla se pa z njo pogovor, ne pa da unicujes stvari drugim!!
Zjokej se no, naredil si pa vec dobrega kot slabega... Zgleda pa se nisi slisal, da kar je enkrat na internetu, ostane na internetu..Ti se zavedas da vi unicujete dohodek drugim?? Aja nena se ker vidis samo zensko kot objekt za seks...
Majkemi debili ko nimate lajfa pa dnara za placat slike bogi ste... Drugac pa investicija v dobro opremo fotografsko pa bote v zivo lahko to gledali aja vrjetno nebi znali uporabljat teh stvati ker razmislate z kurcom