Nalepka grb

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Zivjo

Mi lahko kdo pove, kje bi lahko kupil grb za na tablico. Sem bil na upravni enoti kje so mi rekli, da jih ne prodajajo več in da lahko kupim samo nove tablice, grba pa ne?!

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
3 tedne nazaj so jih v CE na tehničnih pregledih še prodajali, tako da malce preišči vaše tehnične preglede.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Ravno danes sem s oglasil na UE Kamnik in zaprosil za kamniški grb. Pa so me dekleta hitro postavila ven rekoč, da tega ne smejo več prodajati. Ker pa v Kamniku živijo prijazna dekleta in lepa beseda lepo mesto najde, so me napotili na tehnične preglede CICA v Podgorju.
Tam so mi dva (kamniška) grba zaračunali 2 EUR.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Kot sem se pozanimal kak mesec nazaj na tehničnih pregledih je stvar taka, da jih na upravnih enotah ne smejo več prodajati, na tehničnih pa jih prodajajo. Je pa stvar malce nedorečena...
crazy1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Domzalcan pravi:
Na UE bi morali prodajati grbe za na tablico! Kaj se pa grejo?

Meni so v petek v Kamniku rekli, da jih ne smejo več. So jih imeli, sedaj pa ne več.
Jih pa dobiš na tehničnih pregledih - kjer so me ob nakupu povprašali celo po imenu in naslovu.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sem mislil, da imaš samo enega. Drugače sem pa brez obeh, tko da če imaš viška jih z veseljem vzamem.
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Jaz si bom kar LJ pustil, čeprav sem sicer iz Kamnika. So Ljubljančani postali tako občutljivi na ne-ljubljanske grbe, da je že neverjetno. Ko jo pa oni kam mahnejo preko vikenda, ti pa porine tista jajca kamorkoli, mora biti pa v redu.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
V Ljubljani še nisem videl, da bi se kdo spravil na kak avto zaradi tablice. Čeprav možno je povsem, povsod maš idiote ...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Jaz sem gorenjc, ki z NM tablico dela sramoto dolenjcem večinoma po LJ
grin1.gif

Pa še brez grba sem, pa zdj ne vem a je to kaznivo al ne?